Arhiva vesti
                   

RTV BUJANOVAC DOBILA NOVOG VEĆINSKOG VLASNIKA

18. Maj 2017.

Bujanovac - Većinski vlasnik Radio-televizije Vranje, Zoran Veličković dobio je RTV Bujanovac za jedan dinar od jednog deoničara, ali kako je kazao sa svim dugovima koje ta medijska kuća ima. Dugovanja su prilično velika, nagomilavana godinama ali Veličković ne želi da se ova medijska kuća ugasi jer kako je rekao, lokalno stanovništvo ima svako pravo na objektivno i pravovremeno informisanje. Njegov udeo u vlasništvu RTV Bujanovac iznosi 50,01 odsto.

„Trenutno procenjujemo situaciju, kapacitete i mogućnosti opreme i zaposolenih koji su ostali nakon privatizacije.  Oni ostaju da rade i prema planu televizija će početi da prozvodi program sredinom juna -  početkom jula meseca. Za sada će fokus biti proizvodnja programa na albanskom jeziku, a vremenom ćemo izmeniti programsku šemu i prilagoditi je svom lokalnom stanovništvu“ istakao je Veličković.

Prema njegovim rečima, rano je i nezahvalno govoriti o nekim konkretnim planovima.

„ Uprkos tome, cilj mi je da dokažem da RTV Bujanovac može da opstane i da loši svojisnki odnosi mogu da se prevaziđu ukoliko postoji volja i upornost menadžmenta i zaposlenih. Mislim da tako možemo da nastavimo da pravimo kvalitetan program“, istakao je Veličković.

Izvor: Koordinaciono telo