Arhiva vesti
                   
20. April 2017.

LIKVIDACIJA „DIREKCIJE ZA GRAĐEVINSKO ZEMLjIŠTE”

Bujanovac - Na drugog ovogodišnjoj sednici Skupštine opštine Bujanovac, koja je održana juče, doneta je odluka o pokretanju postupka likvidacije Javnog preduzeća „Direkcija za građevinsko zemljište,urbanizam, puteve i stambene poslove” Bujanovac, koje je decembra 2016-e godine  ušlo u postupak statusnih promena.

20. April 2017.

MEDVEĐA: U ČETVRTAK SIJARINSKA BANjA I 18 SELA BEZ STRUJE

Medveđa -  „Elektrodistribucija  Leskovac“, pogon Lebane, je obavestio svoje korisnike sa područja opštine Medveđa, da će u četvrtak 20.04.2017. godine u vremenu od 10 do 14 časova, zbog planirane redovne revizije TC 35/10 kV „Sijarinska banja“ i dalekovoda 35 kV Medveđa – Sijarinska banja, bez napajanja električnom energijom ostati sledeća naselja...

20. April 2017.

BESPOVRATNA SREDSTVA ZA PLASTENIKE MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE - 20.04.2017.

Beograd  - Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine  donelo je Pravilnik o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina, opreme i kvalitetnih priplodnih grla za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje.

18. April 2017.

MINISTAR ODBRANE U POSETI BAZAMA „KOZJAK“ I „ŠEVADSKE LIVADE“

Preševo - Ministar odbrane Zoran Đorđević je na Vaskrs obišao pripadnike vojske i policije  u bazama „Kozjak”, na granici sa Republikom Makedonijom, i „Ševadske livade”, u Kopnenoj zoni bezbedosti.

18. April 2017.

PODSTICAJNA SREDSTVA ZA MLADE POLjOPRIVREDNIKE

Beograd - Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine pokrenulo je novi program subvencionisanja mladih poljoprivrednika.

13. April 2017.

VASKRŠNjA ČESTITKA

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa,  čestitao je u svoje i ime svih zaposlenih predstojeći praznik građanima koji slave vaskrsenje Hristovo, sa željom da praznične dane provedu sa najmilijima, u obilju radosti, mira i sreće.

13. April 2017.

PREŠEVO DOBIJA OPREMU ZA VANREDNE SITUACIJE

Preševo - Fondacija Ana i Vlade Divac donirala je opremu za reagovanje u vanrednim situacijama opštini Preševo, kao i opštinama Subotica, Šid, Lajkovac, Sjenica, Tutin i Dimitrovgrad, saopšteno je iz te Fondacije.

13. April 2017.

U MEDVEĐI ODRŽANA EVROPSKA ŠKOLA DEBATE

Medveđa - U organizaciji EU info centra Beograd, EU info kutka Niš i Otvorene komunikacije, u Medveđi je održana debata srednjoškolaca u okviru ovogodišnje Evropske škole debate.

13. April 2017.

RASPISAN JAVNI POZIV ZA NABAVKU NOVIH TRAKTORA

Beograd - Ministarstvo Poljoprivrede i zaštite životne sredine raspisalo je javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje podsticaja za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2017 godini.

10. April 2017.

U BUJANOVCU ROMSKIM UČENICIMA PODELjENE NOVČANE NAGRADE

Bujanovac - U Bujanovcu je 8. aprila, na svetski Dan Roma,  55 učenika romske nacionalnosti, koji  pohađaju srednju stručnu školu „Sveti Sava“, dobilo  novčane nagrade.

«Претходна страна   Следећа страна»