Arhiva vesti
                   
26. Septembar 2016.

MINISTARSTVO PRIVREDE ŠALjE 80 MILIONA U NERAZVIJENE OPŠTINE

Beograd - Ministarstvo privrede donelo je, nakon sprovedenog javnog poziva, odluku da sa 80 miliona dinara podrži 40 lokalnih samouprava u pripremi infrastrukturnih projekata za unapređenje industrijskih i poslovnih zona, inkubatora i klastera, obnavljanje braunfild lokacija, kao i razvijanje saobraćajne i komunalne infrastrukture.

26. Septembar 2016.

REŠAVANjE VODOSANBDEVANjA U LECU

Medveđa – U Lecu je održan sastanak predstavnika Mesne zajednice tog sela sa predsednikom opštine Medveđa Nebojšom Arsićem i predstavnicima JKP „Obnova“i JP „Direkcija za urbanizam“ iz Medveđe u vezi rešavanja problema vodosnabdevanja u Lecu.

26. Septembar 2016.

KLUB SUPERSTE JE OTVOREN – PRIJAVI SE!

Program donacija namenjen pojedincima koji sprovodi Erste Banka u saradnji sa Fondacijom Dokukino će i ove godine podržati najbolje projekte mladih starosti od 16 do 35 godina, a rok za prijavu otvoren je do 14. oktobra!

23. Septembar 2016.

NOVI PRAVNI AKT O PRAVIMA I OBAVEZAMA ZAPOSLENIH U OPŠTINI PREŠEVO

Preševo -  Od 1. oktobra 2016. godine, zaposleni u preševskoj lokalnoj samoupravi moraće da povedu više računa o radnoj etici jer tada na snagu stupaju nova pravila regulisana pravnim, obavezujućim aktom o pravima i obavezama zaposlenih. Ovaj dokument je 19. septembra potpisao Agim Imeri, načelnik Opštinske uprave a radnici su unapred obavešteni, naročito o novinama koje će nastupiti.

20. Septembar 2016.

ZAVRŠENA MEDICINSKA ASISTENCIJA U PČINjSKOM OKRUGU

Beograd – Bujanovac -  Medicinski timovi pripadnika Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja Oružanih snaga SAD su tokom zajedničkog angažovanja, na osam lokacija u Pčinjskom okrugu, pregledali blizu 2.000 pacijenata i obavili ukupno 3.364 pregleda, zaključeno je na završnom sastanku održanom na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

20. Septembar 2016.

OTVORENA KANCELARIJA ZA RAZGOVOR SA NARODNIM POSLANICIMA

Bujanovac - Na poslednjem spratu zgrade Opštine Bujanovac otvorena je kancelarija u kojoj će narodni poslanici u Skupštini Srbije, Fatmir Hasani (Partija za demokratsko delovanje) i Nenad Mitrović (Srpska napredna stranka), primati svoje sugrađane, njihove predloge, sugestije i zahteve. Kancelarija će raditi dva dana nedeljno: ponedeljkom i sredom.

13. Septembar 2016.

BAJRAM PRAZNOVAN I U PRIVREMENOM CENTRU ZA REGISTRACIJU I PRIHVAT MIGRANATA U PREŠEVU

Brojni Sirijci koji su zbog rata napustili domove,  dočekali su Bajram u Preševu u privremenom centru za registraciju i prihvat migranata.

13. Septembar 2016.

„S TAMAROM U AKCIJI“ I U PČINjSKOM I JABLANIČKOM OKRUGU

Emisija  „S Tamarom u akciji“ u novoj sezoni će pomoć i krov nad glavom obezbediti najugroženijim porodicama na jugu Srbije.

12. Septembar 2016.

STANKOVIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM

Beograd - Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela, čestitao je svim vernicima islamske veroispovesti  Kurban Bajram, uz želju da ga provedu u miru, ljubavi, slozi i da im praznik donese porodičnu sreću i radost.

9. Septembar 2016.

JAVNA NABAVKA – USLUGA SMEŠTAJA I ISHRANE ZA 29 UČESNIKA U VRANjU – POSETA ĐAKA IZ VOJVODINE PREŠEVU I BUJANOVCU

Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Beograd-Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 2

JAVNA NABAVKA – usluga smeštaja i ishrane za 29 učesnika u Vranju – poseta đaka iz Vojvodine Preševu i Bujanovcu, u okviru projekta Unapređivanje nastave srpskog kao nematernjeg jezika u osnovnim školama u Preševu, Bujanovcu i Medveđi, u periodu od 9.10.-11.10.2016. godine

«Претходна страна   Следећа страна»