Arhiva vesti
                   
16. Decembar 2016.

POČELO PREMOŠĆAVANjE JUŽNE MORAVE KOD BUJANOVCA

Bujanovac – Premošćavanje Južne Morave u blizini starog, oštećenog mosta kod nekadašnjeg „Jugokopa” nadomak Bujanovca počelo je postavljanjem prvih horizontalnih armirano-betonskih profila na prethodno izgrađene stubove.

16. Decembar 2016.

BUJANOVAČKIM POLAZNICIMA RADIONICA O DEČIJIM PRAVIMA DODELjENI SERTIFIKATI

Bujanovac – Nakon učešća u 12 radionica o pravima deteta, OP3 i akcionom planiranju,  grupi od 20 mladih dodeljeni su sertifikati o uspešno završenom programu edukacije.

16. Decembar 2016.

MEDVEĐA: ATARSKI PUTEVI ZAVRŠENI U ROKU

Medveđa - Svi započeti radovi na lokalnim putevima u Medveđi završeni su u punom obimu. Posle dužeg vremena, radovi na teritoriji opštine Medveđa završeni su u istoj kalendarskoj godini u kojoj je obavljena i nabavka.

15. Decembar 2016.

DONACIJA NEMAČKE „HUMEDIKE“ BUJANOVAČKOM DOMU ZDRAVLjA

Bujanovac – Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Bujanovcu od juče je bogatija za važnu  opremu za urgentno lečenje pacijenata. G-đa Karin, predstavnica nemačke humanitarne organizacije „Humedika“, koja je koordinatorka između ove organizacije i Ministarstva zdravlja Republike Srbije

15. Decembar 2016.

BUJANOVAČKI UČITELjI I ĐACI PROTIV NASILjA

Bujanovac – Noseći transparente sa ispisanim porukama različitog sadržaja, učenici Osnovne škole „Branko Radičević” iz Bujanovca, članovi Đačkog parlamenta i Bujanovačkog društva učitelja (BUDU) juče su ispred Doma kulture u Bujanovcu orgtanizovali akciju „Nasilje nema opravdanja“.

15. Decembar 2016.

POZORIŠNA PREDSTAVA TALENTOVANIH UČENIKA –GLUMACA

Bujanovac – Učenici srednje stručne škole „Sveti Sava“iz Bujanovca će u četvrtak, 15. decembra, u sali Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu, izvesti pozorišnu predstavu „Laža i paralaža“ po  tekstu Jovana Sterije Popovića.

14. Decembar 2016.

ODRŽANA KONFERENCIJA „ZAJEDNIČKI ODGOVOR NASILjU NAD ŽENAMA“

Vranje - Druga regionalna konferencija lokalnih mreža Pčinjskog okruga pod nazivom „Zajednički odgovor nasilju nad ženama“ održana je u velikoj sali Skupštine grada. Skup je otvorio gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, koji je pružio podršku organizatorima, napominjući da oni razvijaju međusektorski rad.

14. Decembar 2016.

JAVNI POZIV FONDA ZA OČUVANjE KULTURNOG NASLEĐA AMBASADE SAD U REPUBLICI SRBIJI

Beograd - Javni poziv ima za cilj očuvanje kulturnih znamenitosti ili objekata koji su od istorijskog ili kulturnog značaja za očuvanje kulturne baštine Srbije

14. Decembar 2016.

ODRŽANO PREDAVANjE NA TEMU „BEZBEDNOST NA RADU“

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, u saradnji sa Kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj Preševo i Bujanovac, organizovalo je predavanje prof. dr Zorana Punoševca na temu „Bezbednost  i zdravlje na radu“.

13. Decembar 2016.

KUD „SOKO”: NOVOGODIŠNjI KONCERT U PETAK

Bujanovac – Bujanovačko Kulturno umetničko društvo „Soko“ završiće svoje ovogodišnje aktivnosti  tradicionalnim novogodišnjim koncertom.

 

«Претходна страна   Следећа страна»