Arhiva vesti
                   

KONKURS ZA BESPLATNU JEDNOGODIŠNjU PODRŠKU UDRUŽENjIMA GRAĐANA

25. Oktobar 2016.

Grantid Centar za društveno odgovorni konsalting poziva organizacije civilnog društva da konkurišu za besplatnu jednogodišnju stručnu podršku u razvoju i prikupljanju sredstava.

U okviru svoje socijalne misije, Granted raspisuje prvi poziv pod nazivom Dobar dan za grant, na osnovu koga će tri odabrane organizacije civilnog društva u periodu od godinu dana dobiti besplatnu stručnu podršku neophodnu za organizacioni razvoj i samostalno prikupljanje sredstava.

Grantid će odabranim organizacijama civilnog društva pružiti intenzivan i individualan rad, koji obuhvata različite usluge sa ciljem da odabrane OCD uvećaju svoj godišnji budžet i veštine do nivoa da mogu samostalno da konkurišu za EU fondove. Besplatne usluge koje konkurs nudi su:

  • pomoć u prikupljanju sredstava (pretraživanje raspoloživih izvora finansiranja; unapređenje projektnih ideja i aplikacija; uspostavljanje partnerstava);
  • obuke za pisanje projekata;
  • podrška organizacionom razvoju.

Konkurs je otvoren za sve registrovane  OCD  koje su u prethodnoj godini imale budžet u rasponu 30,000 – 60,000 evra.

Zainteresovane organizacije civilnog društva treba da pošalju Pismo o zainteresovanosti (do 3 strane) do 1. novembra 2016. godine na ljilja@granted.rs ili mina@granted.rs koje bi trebalo da sadrži:

  • kratku biografiju organizacije (misiju, najznačajnije realizovane projekte, ostvarenu saradnju);
  • programske i finansijske prioritete za razvoj u narednih par godina;
  • očekivanja od saradnje sa GRANTID-om..

Više informacija na granted.rs/dobar-dan-za-grant

Izvor: Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Koordinaciono telo