Arhiva vesti
                   

U VRANjU DODELjENE ZAHVALNICE POVODOM ZAJEDNIČKOG MEDICINSKOG ANGAŽOVANjA

21. Oktobar 2016.

Vranje - Dodela zahvalnica za podršku i pomoć u realizaciji zajedničkog angažovanja medicinskih timova Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga održana je  u sali Doma Vojske u Vranju.

Zahvalnice je uručio načelnik Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad VMA pukovnik dr Miroslav Broćić, koordinator ove aktivnosti. On je zahvalio  svim učesnicima na uloženom trudu  i rekao da se nada da će u budućnosti biti sličnih aktivnosti, te da se uspostavljena saradnja neće završiti na ovom angažmanu.

Zahvalnice su dodeljene komandantu Četvrte brigade Kopnene vojske brigadnom generalu Zoranu Luburi, komandantu Centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije potpukovniku Bratislavu Vukotiću, komandantu baze Jug majoru Jovici Đorđeviću, načelniku Policijske uprave Vranje Igoru Živkoviću i načelnicima policijskih stanica Bujanovac i Preševo Goranu Saviću i Bekimu Halitiju.

Osim pripadnicima Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, zahvalnice su dodeljene i gradonačelniku Grada Vranja dr Slobodanu Milenkoviću, predsednicima opštine Bujanovac i Preševo Šaipu Kamberiju i Šćiprimu Arifiju,  direktorima osnovnih škola i predsednicima mesnih zajednica na čijim područjima je realizovana humanitarna asistencija.

Izvor: Vojnomedicinska akademija, Koordinaciono telo