Arhiva vesti
                   
13. Maj 2015.

JAVNI OGLAS za realizaciju Projekta „Razvoj malih i srednjih preduzeća, kao i razvoj i unapređenje odgovarajućih kadrovskih profila“

Program projekta „Razvoj malih i srednjih preduzeća, kao i razvoj i unapređenje odgovarajućih kadrovskih profila“ je posvećen nezaposlenim licima sa visokom stručnom spremom koja se prvi put stručno osposobljavaju za zanimanja za koja su završili odgovarajuće škole i koja su na evidenciji Ustanove za zapošljavanje u Preševu, a koji nemaju radno iskustvo.

12. Maj 2015.

MINISTAR ODBRANE NA JUGU SRBIJE

Preševo - Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je u nedelju bazu „Cvore“ kod Preševa.  On je tom prilikom izjavio da je Vojska Srbije podigla nivo borbene gotovosti i da je spremna da zajedno sa ostalim bezbednosnim strukturama brani državni teritorijalni integritet i suverenitet.

12. Maj 2015.

JAVNI KONKURS ZA SUBVENCIJU ZARADA OSOBA SA INVALIDITETOM BEZ RADNOG ISKUSTVA

Vranje - U cilju informisanja poslodavaca o mogućnostima subvencionisanja zapošljavanja, profesionalnog osposobljavanja, obavljanja stručne prakse, kao i ostalih mera aktivne politike zapošljavanja, Vesna Stanojković, PR NSZ, Filijala u Vranju, predstavila je Javni konkurs za subvenciju zaradea osoba sa invaliditetom bez radnog iskustva i Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencija za zapošljavanje nezaposlenih korisnika novčane socijalne pomoći.

11. Maj 2015.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 11.05.2015

Prema svim raspoloživim činjenicama sa terena prikupljenim od strane nadležnih državnih službi, situacija na jugu Srbije je stabilna i mirna, rekao je Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu. U stalnom smo kontaktu sa nadležnim državnim organima, Vladom, ministrima, a u stalnoj smo koordinaciji i sa lokalnim vlastima u Preševu, Bujanovcu i Medveđi.

11. Maj 2015.

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA TRGA KARAĐORĐA PETROVIĆA U BUJANOVCU

Bujanovac - U Bujanovcu je svečano obeležen završetak rekonstrukcije trga Karađorđa Petrovića, koji je počeo u avgustu prošle godine.

11. Maj 2015.

SPREČENO KRIJUMČARENjE CIGARETA NA GRANIČNOM PRELAZU PREŠEVO

Preševo - Srpski carinici osujetili su na graničnom prelazu Preševo pokušaj krijumčarenja 8.400 komada cigareta.

8. Maj 2015.

KONKURS ZA DODELU KREDITNIH SREDSTAVA ZA PODSTICANjE KVALITETA TURISTIČKE PONUDE

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije objavilo je konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude. Za kredite se može konkurisati projektima izgradnje i uređenja hotelskih kapaciteta, restorana i objekata sportsko-rekreativnog i zabavnog sadržaja, projektima restauracije ruralnih objekata i pretvaranja u turističke kapacitete, za nabavku vozila, unapređenje marketinga i drugo.

8. Maj 2015.

MENTORING ZA 100 NOVOOSNOVANIH I POSTOJEĆIH MSPP I KLASTERE

Nacionalna agencija za regionalni razvoj je objavila javni poziv  „MENTORING ZA 100 NOVOOSNOVANIH I POSTOJEĆIH MSPP I KLASTERE"

Cilj projekta je besplatna usluga mentoringa za odabranih 100 preduzetnika/privrednih društava/klastera u trajanju od 50 sati po klijentu, a do kraja novembra 2015. godine.

7. Maj 2015.

POZIV ZA MEDIJE - 7.05.2015

Pozivamo vas da u petak  08. maja u 12 časova na Trgu u Bujanovcu prisutvujete svečanom presecanju vrpce kojom će i zvanično biti obeležen završetak renoviranja glavnog gradskog  trga. Svečanost organizuje opština Bujanovac u okviru proslave dana opštine.

Nakon presecanja vrpce medijima će izjavu dati Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

7. Maj 2015.

RADIONICE KARIJERNOG INFORMISANjA

Vranje – Kancelarija za mlade će tokom maja organizovati radionice karijernog informisanja za učenike trećeg razreda ekonomsko-trgovinske škole.

«Претходна страна   Следећа страна»