Arhiva vesti
                   
6. Maj 2015.

SKORO 140 MIGRANATA PRIVEDENO U BUJANOVCU

Bujanovac - Policija je privela grupu od 136 ilegalnih migranata bez ličnih dokumenata na autobuskoj stanici "Niš ekspres" u Bujanovcu.

6. Maj 2015.

HUMANITARNA AKCIJA „DECA ZA DECU”

Medveđa - U Medveđi je održana XII humanitarna priredba „Deca za decu“ u organizaciji Predškolske ustanove „Mladost“ iz te opštine.  Tom prilikom prikupljeno je 37.890 dinara od priloga na ulazu u Dom kulture, gde je priredba i održana.

5. Maj 2015.

ŠVERCOVALI DUVAN U ŠLEPERU SA VOĆEM

Preševo - Carinici su na graničnom prelazu Preševo sprečili dva pokušaja krijumčarenja rezanog duvana i zaplenili gotovo pola tone tog akciznog proizvoda.

5. Maj 2015.

MASOVNA SEČA ŠUMA U ZAŠTIĆENOM PREDELU OKO MANASTIRA PROHOR PČINjSKI

U poslednjih mesec dana masovno se seče šuma u zaštićenom predelu oko manastira Prohor Pčinjski, kojim gazduje Vranjska eparhija. Zelena mreža juga Srbije optužuje Eparhiju da neplanski i bez dozvole seče vredno šumsko bogatstvo, dok u Eparhiji tvrde da sve rade po zakonu i da imaju potrebne dozvole.

4. Maj 2015.

RADNICI RTV BUJANOVAC APELUJU NA SPREČAVANjE PRIVATIZACIJE I GAŠENjA TE MEDIJSKE KUĆE

Bujanovac - Zaposleni u Radio Televiziji Bujanovac, članovi Sindikata novinara Srbije (SINOS), uputili su otvoreno pismo predsedniku Srbije, predsedniku Vlade, predsednici Parlamenta, šefovima poslaničkih grupa...

4. Maj 2015.

PRVOMAJSKI SUSRET U SELU TUPALE

Medveđa - U selu Tupale, u opštini Medveđa, u kome žive isključivo Albanci, održan je tradicionalni  prvomajski susret Albanaca iz te opštine i onih koji  su iz te opštine otišli da žive na Kosovu i Metohiji, kao i u inostranstvu.

4. Maj 2015.

IZ BUJANOVAČKE "HEBE" OTPUŠTENA 33 RADNIKA

Bujanovac - Predstavnici tri sindikata bujanovačke fabrike mineralne vode „Heba”, Samostalnog sindikata, sindikata „Nezavisnost“ i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, organizovali su jednočasovni štrajk upozorenja zbog namere poslovodstva da otpusti 33 radnika ovog preduzeća.

4. Maj 2015.

NAJTRAŽENIJI RADIOLOZI I MATEMATIČARI

Vranje - Na tržištu rada u Pčinjskom okrugu najtraženiji stručnjaci su doktori - radiolozi, kao i profesori matematike, muzike i istorije.

«Претходна страна