Arhiva vesti
                   
11. Decembar 2015.

SAJAM ZAPOŠLjAVNjA U VRANjU

Vranje - Filijala Vranje Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja u Vranju, u sredu 16. decembra 2015. godine, od 11 do13 časova, u zgradi Filijale NSZ, ul. Todora Španca 1.

11. Decembar 2015.

POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA

Građanske inicijative raspisuju  poziv za organizacije civilnog društva u okviru projekta „Nezavisne institucije bliže građanima” (Independent Bodies Closer to Citizens) čiju realizaciju podržava Američka ambasada u Beogradu.

10. Decembar 2015.

OPŠTINA BUJANOVAC PRIHVATILA REAKCIJU NUNS-A

Bujanovac - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozdravilo je odluku rukovodstva opštine Bujanovac da sa dnevnog reda sednice Skupštine povuče predlog odluke o finansiranju direktnih TV prenosa sednica lokalnog parlamenta.

10. Decembar 2015.

„RADIO MEDVEĐA" DOBILA NOVOG VLASNIKA

Medveđa - Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je u ponedeljak, 7. decembra,  da je potpisan i poslednji ugovor o prodaji medija, čime je završena privatizacija medija, za koje je bila oglašena prodaja.

10. Decembar 2015.

PRVI PUT U SRBIJI “YOUTH SPEAK FORUM”

Studentska organizacija AIESEC okupila je korporativni sektor i studente širom Srbije oko tema neformalno obrazovanje i preduzetništvo.„Youth Speak Forum” je projekat koji je u toku novembra održan u pet gradova Srbije.

9. Decembar 2015.

NOVOGODIŠNjI TURNIR U MALOM FUDBALU BU CUP 2015

Bujanovac – I ove godine Kancelarija za mlade u Bujanovcu, u saradnji sa Sportskim centrom „Mladost“, organizuje turnir u malom futbalu BU CUP 2015.

9. Decembar 2015.

KANCELARIJI ZA MLADE U PREŠEVU URUČENA OEBS-OVA NAGRADA LIČNOST GODINE

Beograd - U hotelu „Hajat“ u Beogradu sinoć su uručene nagrade Ličnost godine, koje OEBS već deset godina dodeljuje pojedincima iz Srbije za doprinos promovisanju vrednosti koje ta organizacija zastupa.

9. Decembar 2015.

KONKURS: HRABRI ISKORACI U NOVIM KULTURNIM PRAKSAMA

Fondacija „Jelena Šantić", uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju (BTD), raspisuje konkurs „Hrabri iskoraci u novim kulturnim praksama" namenjen podsticanju društvenih promena u lokalnim zajednicama kroz inkluzivnu ulogu kulture i umetnosti.

8. Decembar 2015.

OTVOREN POZIV ZA PODRŠKU POLjOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Informativne sesije o dodeli bespovratne pomoći zemljoradničkim zadrugama i poljoprivrednim udruženjima biće održane u organizaciji programa Evropski PROGRES u periodu od 7. do 14. decembra 2015. godine u Vranju, Leskovcu, Prokuplju, Aleksincu, Novom Pazaru, Prijepolju, Ivanjici i Knjaževcu.

8. Decembar 2015.

MEDVEĐA: ARSIĆ POSETIO STUDENTE, LEPA VEST I ZA POMOĆNE RADNIKE

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić je prvog radnog dana Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Medveđi posetio studente i profesore.

«Претходна страна   Следећа страна»