Arhiva vesti
                   
22. April 2014.

U BUJANOVCU MOBILNI

Bujanovac-Preševo - Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi rekao je da u toj opštini za sada nema poplavljenih kuća ali da se situacija na terenu pažljivo prati.

22. April 2014.

POZIV ZA MEDIJE - 22.04.2014.

Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, EU PROGRES i Delelgacija Evropske Unije u Republici Srbiji pozivaju vas da u sredu, 23. aprila, u 17 časova, u prostorijama Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS)...

17. April 2014.

POSTAVLjENE „KLUPICE PRIJATELjSTVA“U BUJANOVCU

Bujanovac – Na šetalištu ispred Doma kulture u Bujanovcu postavljene su simbolično nazvane „klupice prijateljstva“. Reč je o akciji koja se sprovodi kao deo kampanje „mi-tu“. Postavljanje klupica pratio je performans u organizaciji  Civilnog Resurs Centra iz Bujanovca.

17. April 2014.

„KRIS“ I U BUJANOVCU

Mreža odbora za ljudska prava u Srbiji „Chris“ pokrenula je u Bujanovcu projekat „Tri A“ kojim će građanima Bujanovca i okoline biti ponuđena besplatna pravna pomoć.

17. April 2014.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA ČESTITAO USKRS

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, uputio je svim vernicima koji slave Uskršnje praznike čestitke sa željom da ih provedu sa porodicom i prijateljima u miru...

16. April 2014.

MLADI IZ YOUTHBUILT PROGRAMA OBELEŽILI SVETSKI DAN ROMA

Preševo, Bujanovac - Povodom obeležavanja Svetskog dana Roma, mladi koji su uključeni u YouthBuilt program, u saradnji sa Kancelarijom za mlade iz Preševa, organizovali su izložbu fotografija i tradicionalnih nošnji Roma u holu Kulturnog centra Preševa

16. April 2014.

DOGOVORENA SARADNjA CENTRA ZA RAZVOJ JABLANIČKOG I PČINjSKOG OKRUGA (CRJP) I MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE

Leskovac - U cilju osnaživanja privrednih aktivnosti Jablaničkog i Pčinjskog okruga, predstavnici Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga dogovorili su  se na nedavno održanom sastanku o budućoj saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede.

16. April 2014.

ZA 13 PROJEKATA SKORO 47 HILjADA DOLARA

Novi Pazar - Građanske inicijative potpisale su ugovor o finansijskoj i tehničkoj pomoći sa organizacijama civilnog društva iz Sandžaka i južne Srbije za realizovanje projekata javnog zastupanja.

15. April 2014.

TURNEJA FESTIVALA "SLOBODNA ZONA" U 40 GRADOVA U SRBIJI

Beograd - Filmski festival "Slobodna zona" započinje devetu turneju na kojoj će tokom aprila, maja i juna posetititi više od 40 gradova u Srbiji. Prvi grad na ruti je Leskovac, a stanice na turneji, pored ostalih gradova i opština, uključuju i Vranje i opštine Bujanovac i Preševo.

14. April 2014.

ČAROLIJA „STARIH DANA“

Vlasnici podruma vina, agronomi Ljubiša Stošić iz Rakovca i Dušan Janjić iz Leskovca, nazvali su svoje podrume po čuvenoj pripovetci Bore Stankovića „Stari Dani”.

«Претходна страна   Следећа страна»