Arhiva vesti
                   
11. April 2014.

NA JUGU SRBIJE IMA JOŠ DOSTA MINA

Bujanovac - U Bujanovcu je, u organizaciji Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu i Centra za razminiranje, održana prezentacija problema vezanih za mine i druga neeksplodirana ubojna sredstva.

10. April 2014.

MENTORING ZA BOLjE POSLOVANjE MALIH I SREDNjIH PREDUZEĆA I PREDUZETNIKA

Nacionalna agencija za regionalni razvoj poziva mala i srednja preduzeća i preduzetnike da se prijave za besplatnu podršku u vidu mentoringa, koji podrazumeva sveobuhvatnu podršku preduzećima koja se nalaze u presudnom trenutku razvoja...

9. April 2014.

U BUJANOVCU OBELEŽEN DAN STUDENATA

Bujanovac – Dan studenata u Bujanovcu obeležen je svečanom dodelom 863 opšrtinskih stipendija visokoškolicima iz te opštine, a za tu svrhu iz opštinskog budžeta je izdvojeno deset miliona dinara.

9. April 2014.

POZIV ZA UKLjUČIVANjE VASPITNO-OBRAZOVANIH USTANOVA IZ PREŠEVA, BUJANOVCA I MEDVEĐE U MEĐUNARODNI PROGRAM EKO-ŠKOLE

Naslov programa: Poziv za uključivanje vaspitno-obrazovanih ustanova u međunarodni program Eko-škole. Donator / institucija koja je objavila poziv: Ambasadori održivog razvoja i životne sredine...

9. April 2014.

POZIV ZA MEDIJE - 09.04.2014.

Pozivamo vas da u četvrtak, 10. aprila, prisustvujete događaju pod nazivom „Prezentacija problema u vezi sa minama, kasetnom municijom i drugim neeksplodiranim ubojitim sredstvima u opštini Bujanovac i Preševo“...

8. April 2014.

PROSEČNA PLATA U JABLANIČKOM OKRUGU 33.496 DINARA

Leskovac – Podaci Republičkog zavoda za statistiku pokazuju da su Leskovčani u februaru prosečno zarađivali po 34.251 dinara.

7. April 2014.

DEVET ŽENA POKRENULO SVOJ BIZNIS

Prokuplje – Na jugu i jugozapadu Srbije devet žena je dobilo stalno zaposlenje kroz pokretanje sopstvenih preduzeća, a 16 projekata za unapređenje rodne ravnopravnosti je realizovano uz finansijsku podršku Evropske unije i vlade Švajcarske od 73.220 evra.

4. April 2014.

„STVARANjE MLADIH MANjINSKIH LIDERA U SJENICI“

Sjenica – Nevladina organizacija iz Novog Pazara Akademska inicijativa „Forum 10“ organizovala je prošlog vikenda u Sjenici obuku pod nazivom „Stvaranje novih manjinskih lidera“, na kojoj je učestvovalo 15-tak mladih iz Sandžaka i juga Srbije.

1. April 2014.

NAJEZDA GUBARA U JABLANIČKOM OKRUGU

Leskovac - Na području Jablaničkog okruga prava najezda gubara registrovana je na oko 18. 272 hektara šume, 7.408 u privatnim i 10.863 hektara u državnim šumama, upozorava Biljana Milenković...

1. April 2014.

SIRIJCI U TERETNOM VOZU

Preševo – Na železničkoj stanici Preševo carinici su sprečili trojicu državljana Sirije da ilegalno pređu granicu krijući se u teretnom vozu, saopštila je Uprava carina.

«Претходна страна