Arhiva vesti
                   
17. Septembar 2010.

POZIV ZA MEDIJE, 17. septembar 2010.

PREDSEDNIK KOORDINACINOG TELA  MILAN MARKOVIĆ SVEČANO OTVARA REKONSTRUISANI CENTAR PREŠEVA

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Milan Marković svečano će otvoriti uređeni centar Preševa, u ponedeljak 20. septembra 2010. godine.

16. Septembar 2010.

16.9.2010. godine

11. BITEF polifonija „Umetnost i pozorište - zajednice za život“ naziv je 11. BITEF polifonije, pratećeg programa BITEF-a, koju danas u 12 časova otvara projekt teatara Mimart „Limes“ u ustanovi kulture „Parobrod“. Akcenat ovogodišnje Polifonije je na otvorenim radionicama i interaktivnim prezentacijama.

14. Septembar 2010.

14.9.2010. godine

OMBUDSMAN NA JUGU SRBIJE Kancelarija republičkog zaštitnika građana za jug Srbije radi punom parom i već ostvaruje vidljive rezultate. Kancelarija zaštitnika građana za opštine  Preševo, Bujanovac i Medveđa otvorena je 28. juna 2010. godine. U njoj su zaposlena dva službenika, Maja Zlatković i Bekim Ajdini.

11. Septembar 2010.

11.9.2010. godine

MILAN MARKOVIĆ, MINISTAR ZA DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU - NEMA TRGOVINE  JUGOM I SEVEROM – preuzeto iz „Večernjih novosti“ Reforma političkog sistema je sasvim blokirana Pojedini političari na jugu Srbije posežu za nacionalnom demagogijom u cilju održanja sopstvene političke pozicije. Takve izjave nikome ne mogu doneti dobro.Tako Milan Marković, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, komentariše sve češće zapaljive izjave koje dolaze sa juga.

7. Septembar 2010.

OTVORENI SPORTSKI TEREN I ĐAČKA KUHINjA U LEVOSOJU KOD BUJANOVCA

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa ministar Milan Marković u ponedeljak 6. septembra otvorio je sportski teren i đačku kuhinju u osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u selu Levosoje u opštini Bujanovac. Sredstva za izgradnju terena obezbedio je "Telekom", a kuhinju je opremilo JP PTT saobraćaja Srbije.

6. Septembar 2010.

06.09.2010. godine

Povodom Dana oslobođenja grada Vranja u Drugom svetskom ratu, 03. septembra ove godine, Osnovna organizacija Crvenog krsta Policijske uprave u Vranju, Zavod za transfuziju krvi Niš i Služba za transfuziju krvi Vranje su u Policijskoj upravi u Vranju organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi.

6. Septembar 2010.

OBELEŽAVANjE DANA MLADIH U BUJANOVCU

Na gradskom trgu u Bujanovcu 12. avgusta održan je turnir u uličnoj košarci čime je obeležen svetski Dan mladih. Turnir je otvorio predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi. Lokalna Kancelarija za mlade, organizator turnira, ovom akcijom  želela je da animira građane Bujanovca, pre svega mlade, i da im ukaže na potrebu da se bave sportom.

3. Septembar 2010.

Poziv za medije: PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA MILAN MARKOVIĆ POSETIĆE SELO LEVOSOJE U OPŠTINI BUJANOVAC

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Milan Marković svečano će otvoriti sportski teren i đačku kuhinju u ponedeljak, 6. septembra u 13 časova u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u selu Levosoje u opštini Bujanovac.

2. Septembar 2010.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA URUČIO JE ĐACIMA PRVACIMA BESPLATAN ŠKOLSKI PRIBOR

Svoj prvi školski dan đaci prvaci osnovnih škola u Reljanu, Preševu, Velikom Trnovcu i Žbevcu proveli su sa predsednikom Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa ministrom Milanom Markovićem koji im je srećan početak školske godine poželeo  na albanskom i srpskom jeziku.

1. Septembar 2010.

1.9.2010

VOJSKA POMAŽE ALBANSKOM SELU BUJANOVAC - Pripadnici vojske Srbije juče su posetili Muhovac, albansko selo u opštini Bujanovac u Kopnenoj zoni bezbednosti, i pružili su medicinsku pomoć onima kojima je ona bila potrebna.

«Претходна страна