Архива вести
                   

САСТАНАК НЕНАДА МИТРОВИЋА СА АМБАСАДОРОМ ЈАНОМ БРАТУОМ, ШЕФОМ МИСИЈЕ ОЕБС У СРБИЈИ

15. септембар 2023.

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа разговарао је са Шефом Мисије ОЕБС у Србији, амбасадором Јаном Братуом о најзначајнијим темама у три општине на југу Републике Србије.

На састанку се разговарало о наставку друштвених дијалога у оквиру Извештаја у 7 тачака, који је Влада Републике Србије усвојила 2013. године, постигнутим резултатима у области образовања, здравства, економског развоја општина, сарадње са младима и другим актуелним питањима од интереса за грађане на овом подручју.

Ненад Митровић је истакао да су све активности Службе Координационог тела усмерене ка унапређењу квалитета живота грађана на југу Србије. 

“Служба Координационог тела ће и убудуће настојати да помаже свим грађанима општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа. Циљ је да побољшамо квалитет њиховог живота и очекујем да ћемо заједно, као партнери, радити на томе“ поручио је Митровић.  

Шеф мисије ОЕБС-а у Србији је изразио задовољство поводом састанка, истичући значај будуће сарадње са Службом Координационог тела и партнерску улогу Мисије ОЕБС-а у Србији по питању свих активности од значаја за ово подручје.

Састанку су присуствовали в.д. заменице директора Службе Координационог тела Јелена Чолић и в.д. помоћнице директора Службе Координационог тела Јелена Јакшић.

Извор: Служба Координационог тела