Архива вести
                   

САСТАНАК НЕНАДА МИТРОВИЋА И СЛАВИЦЕ КИЈЕВЧАНИН

7. јун 2024.

Београд  – В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић разговарао је данас са представницом Песталоци дечије фондације у Србији Славицом Кијевчанин. 

Том приликом Славица Кијевчанин је изразила велико задовољство вишегодишњом сарадњом са Службом Координационог тела на пројекту који финансира Песталоци дечија фондација из Швајцарске.

„Сви ми који радимо на овом пројекту смо професионално расли свих ових година и постигли многобројне резултате, попут приручника, који су, не само мерљиви, већ и сведоче о одрживости овог пројекта. Деца на овом пројекту, кроз ове активности, утичу и на заједницу. Велику захвалност дугујемо Служби Координационог тела која нам је олакшала сарадњу са свим институцијама које су од значаја за овај пројекат“ истакла је Славица Кијевчанин.

Ненад Митровић се захвалио на досадашњој сарадњи и на свему што је Песталоци дечија фондација омогућила омладини у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа.

„Врло сам задовољан свим пројектим активностима и чињеницом да су се кроз пројекат повезала српска, албанска и ромска деца и верујем да ћемо оваквим активностима постаћи и додатно развијати мултикултуралност не само у централном делу јужне Србије, већ и шире“, рекао је Митровић. 

Састанку су присуствовали в.д. заменице директора Службе Координационог тела Јелена Чолић, в.д. помоћнице директора Службе Координационог тела Јелена Јакшић.

Извор: Служба Координационог тела

 

 

homescontents