Архива вести
                   

ПОЗИВ НА КОНФЕРЕНЦИЈУ О МЕЂУГЕНЕРАЦИЈСКОЈ СОЛИДАРНОСТИ „ПРЕМОСТИ ЈАЗ“

9. новембар 2015.

Представе нашег друштва о младости и старости су превазиђене. Ми, као млади, морамо да преузмемо активнију улогу у обликовању данашњег света. Зашто је то важно?

Зато што је младост политичко питање. Продужени животни век становништва представља озбиљан економски и друштвени изазов, те му се мора прићи са свеобухватним разумевањем свих укључених. Стратешко размишљање и брига државе о свим категоријама становништва доводи до смањења проблема који могу настати.

Зато те Кровна организација младих Србије (КОМС) позива да се укључиш у стварање међугенерацијских веза и да нам се придружиш на Конференцији о међугенерацијској солидарности „Премости Јаз“ која ће се одржати 12. новембра 2015. у хотелу Парк, са почетком у 10.30 часова. Први пут ћемо окупити све генерације на једном месту и разговарати о начинима премошћавања међугенерацијског јаза.

Конференцију организујемо у сарадњи са УНПФА и УНДЕСА.

Очекујемо те!

Молимо да своје присуство потврдиш најкасније до понедељка, 9. новембар 2015. године у 12.00 часова на е-мејл marija.stevuljevic@koms.rs или путем броја телефона 069 738 445.

ВАЖНО: Путни трошкови за особе које живе ван Београда ће бити покривени.

Пријави се!

Извор: Кровна организација младих и Координционо тело