Архива вести
                   

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ИСТРАЖИВАЧКЕ РАДОВЕ НА ТЕМУ ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ (РОК 23.1.2017)

30. новембар 2016.

Београд - У оквиру друге фазе пројекта за јачање капацитета институција за прекограничну сарадњу (ЦБИБ+), који финансира ЕУ, отворен је наградни конкурс за истраживачке радове на тему прекограничне сарадње између земаља корисница,  за који су средства издвојена из Инструмента за претприступну помоћ (ИПА 2007-2013).

Осим што ће бити награђени, три најбоља рада ће о трошку друге фазе пројекта ЦБИБ+ бити објављена у научним часописима који се издају у земљама из којих долазе њихови аутори, који ће бити позвани на учешће у Регионалном консултативном форуму на ком ће представити своје радове.

Правила конкурса, образац за пријављивање и друге информације у вези са конкурсом су објављене на интернет страници пројекта и могу се преузети на http://europa.rs/otvoren-konkurs-za-istrazivacke-radove-na-temu-prekogranicne-saradnje/

Рок за подношење радова је 23. јануара 2017. године, при чему ће се као датум слања пријаве узимати време када је послата електронска пошта. Све пријаве послате након наведеног рока неће бити узете у разматрање.

Извор: Делегација Европске уније у Републици Србији и Координационо тело