Архива вести
                   

НЕНАД МИТРОВИЋ ТОКОМ ВИКЕНДА ОБИЛАЗИО АСФАЛТИРАЊЕ ПУТЕВА

16. октобар 2023.

Вршилац дужности директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, прошлог викенда обилазио је радове на путевима у општини Бујановац.

Том приликом обишао је завршне радове на асфалтирању улице Петра Драпшина у Бујановцу, који се финансирају средствима из буџета Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

Након тога обишао је радове на асфалтирању државног пута од манастира св. Прохор Пчињски до граничног прелаза Прохор Пчињски у дужини од 2.5 километара.

Током посете, Митровић је разговарао са радницима и изразио им захвалност за њихов напоран рад.

"Путеви су крвоток сваке заједнице, а очувана инфраструктура је од виталног значаја за сигуран и ефикасан саобраћај. Путеви су од стратешког значаја за нашу свакодневну повезаност и сигурност. Живела Србија!“ поручио је Ненад Митровић.

Том приликом захвалио се Влади Републике Србије, Министарству саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре и државном секретару Драгану Стевановићу на испуњеним обећањима која су грађанима ове општине.

Извор: Служба Координационог тела