Архива вести
                   

НЕНАД МИТРОВИЋ: САМО ДОБРИ ОДНОСИ ИЗМЕЂУ СРБА И АЛБАНАЦА СУ ГАРАНТ ПРОСПЕРИТЕТА И ЕКОНОМСКОГ РАЗВОЈА

21. мај 2024.

 

Обележавању Дана општине Медвеђа присуствовао је и в.д директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић. Он је грађанима Медвеђе честитао овај дан, казавши да је Медвеђа мало место у коме живе, пре свега, честити, добри и поштени људи, уједно и мултиетничка средина на југу централне Србије у којој живе Срби, Албанци и Роми.

„Само добри односи између Срба и Албанаца су гарант просперитета и економског развоја и Служба Координационог тела ће, као и у претходном периоду, радити на унапређењу односа, са циљем да Срби и Албанци живе једни са другима а не једни поред других“, казао је в.д директора Службе Координационог тела Ненад Митровић приликом боравка у општини Медвеђа.

Према његовим речима општина Медвеђа имала је много значајних пројеката од којих су неки реализовани а неки су у фази реализације, захваљујући, пре свега, посвећености Владе Републике Србије.

„Овом приликом вас позивам да на Координационо тело гледате као на своју кућу, наша врата су вам увек отворена, увек можете да нам се обратите за помоћ и за све што можемо да вам помогнемо, стојимо вам на располагању“, поручио је овом приликом в.д директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић.

 

Извор: INFO CENTAR JUGA

 

homescontents