Архива вести
                   

НЕНАД МИТРОВИЋ СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ МЕЂУНАРОДНОГ КОМИТЕТА ЦРВЕНОГ КРСТА

25. октобар 2023.

Делегација Међународног комитета Црвеног крста, у саставу  Аурелие Гаутиер, регионални координатор Међународног комитета Црвеног крста у Београду, Биљана Здравковић, шеф одељења за заштиту и Слободан Читаковић, програмски саветник за односе са оружаним и безбедносним снагама посетила је данас Ненада Митровића, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и разговарала о досадашњој сарадњи  између Службе Координационог тела и ове организације и безбедносној ситуацији у ове три општине.

Митровић је посебно истакао да је приоритет Службе Координационог тела да ради у интересу свих грађана Прешева, Бујановца и Медвеђе, без обзира на националну припадност.

„Безбедносна ситуација у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа је стабилна и ниједан параметар не указује на пометњу исте. Приоритет Службе Координационог тела је брзи економски и социјални развој ових општина и свих грађана који у њима живе“, поручио је Митровић.

„Желим да овим састанком остварим контакт са правим људима и државним органима који познају ситуацију на терену“, нагласила је Аурелие Гаутиер.

Током састанка је истакнуто је да је дугогодишња сарадња изузетно добра  и да ће бити настављена и у наредном периоду.

Састанку су присуствовали и в.д. заменице директора Службе Координационог тела Јелена Чолић и саветник Горан Гавриловић.

Извор: Служба Координационог тела