Архива вести
                   

НЕНАД МИТРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ОТВАРАЊУ МЕЂУНАРОДНОГ КОШАРКАШКОГ ФЕСТИВАЛА У БУЈАНОВЦУ

13. мај 2024.

 

Вршилац дужности директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, присуствовао је отварању 12. Међународног Мини баскет фестивала "Сачувајмо децу" у Бујановцу.

"Драго ми је што смо данас окупљени на отварању 12. Међународног Мини баскет фестивала "Сачувајмо децу" у Бујановцу. Овај фестивал представља више од спортског догађаја - то је прилика да заједно славимо нашу децу, њихову енергију и таленат. Спорт је моћан алат који промовише здрав начин живота, али и вредности попут тимског рада, поштовања и фер-плеја. Надам се да ће ова манифестација бити прилика да се изграде нова пријатељства и да ће инспирисати нашу децу да се баве спортом, али и да се ангажују у заједници. Захваљујем се свима који су допринели организацији овог догађаја и желим свим учесницима успешно такмичење и много спортске радости" рекао је Митровић.

Међународни Мини баскет фестивал „Сачувајмо децу“, по први пут има хуманитарни карактер за помоћ некадашњем кошаркашу ОКК Play 017 који организује овaj фестивал кошарке 12. пут у Бујановцу.

 

Извор: Служба Координационог тела

 

homescontents