Архива вести
                   

НЕНАД МИТРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ДОДЕЛИ ФУДБАЛСКЕ ОПРЕМЕ КЛУБОВИМА ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

29. мај 2024.

Ненад Митровић в.д директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа присуствовао је додели фудбалске опреме од стране Фудбалског савеза региона источне Србије.

Сви клубови Пчињске фудбалске лиге, међу којима су клубови из Бујановца, Прешева, Сурдулице и Босилеграда, добили су фудбалску опрему у виду комплета дресова и лопти од Фудбалског савеза региона источне Србије (ФСРИС). Пакете са опремом им је у уторак, на стадиону ФК БСК у Бујановцу, уручио председник ФСРИС Зоран Игњатовић.

Опрему су добили ФК БСК и ОФК АС из Бујановца, Вихор из Жбевца, ФК Левосоје и ФК Трновац, као и ФК Лугина из Прешева. Поред њих, у новој опреми играће и фудбалери сурдуличких клубова Челик, Алакинце и Младост, као и Младост из Босилеграда.

"Желим овом приликом искрено да захвалим Фудбалском савезу на великодушној донацији фудбалске опреме нашем клубу у Бујановцу. Овај гест показује не само подршку нашем клубу, већ и посвећеност развоју фудбала на локалном нивоу. Ова опрема ће бити од велике користи нашим клубовима и играчима и омогућити им да наставе да се развијају и остварују своје спортске снове. Још једном, велико хвала Фудбалском савезу на овој драгоценој подршци",рекао је в.д директора Службе Координационог тела Ненад Митровић приликом доделе фудбалске опреме.

 

Извор: Служба Координационог тела, bujanovacke.co.rs


 

 

 

homescontents