Архива вести
                   

КОНКУРС “YOUTH HEROES” – ПРИЈАВИТЕ МЛАДЕ ХЕРОЈЕ СРБИЈЕ

1. фебруар 2017.

Youth Heroes је конкурс који подразумева признање за младе хероје Србије, а објавили су га EXIT и компанија НИС у оквиру следеће четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

Право пријаве имају сви млади који имају држављанство Републике Србије или пребивалиште на територији Републике Србије узраста од 15 до 30 година, а који су стекли посебна достигнућа, награде и признања из области образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности. Кандидата може да предложи организација или друга особа или може да се пријави самостално путем слања попуњеног конкурсног обрасца и фотокопије докумената који потврђују наводе из конкурсног обрасца, као што су дипломе и уверења о образовању, признања и награде из области деловања, изводи из медија итд.

Конкурс је отворен до 11. фебруара 2017.

Пријаве са попуњеним конкурсним обрасцем се шаљу на мејл exitfoundation@exitfest.org, а конкурсни образац можете пронаћи на сајту www.youth-heroes.org.

Извор: Youth Heroes и Координационо тело