Архива вести
                   

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

9. фебруар 2024.

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, в.д. заменице директора Службе Координационог тела Јелена Чолић, в.д. помоћницe директора Јелена Јакшић и саветник у Служби Координационог тела Горан Гавриловић разговарали су са грађанима општине Прешево, Бујановац и Медвеђа у уторак, среду и четвртак.

„Дан отворених врата“ је прилика за грађане да са представницима Службе Координациног тела разговарају о текућим питањима и потребама за које сматрају да би, уз подршку државних институција, могли да буду решени, док ће за ургентне проблеме и даље моћи да се свакодневно обрате канцеларијама Службе Координационог тела.

Ово је пракса коју Служба Координациног тела редовно примењује у раду, како би омогућила грађанима који имају потребу да се састану и разговарају са представницима Службе Координациног тела, да то учине на ефикасан начин, без непотребног чекања.

Заинтересовани грађани Бујановца разговор са представницима Службе Координациоог тела  могу заказати на телефоне 017/854 – 601.

Заинтересовани грађани Прешева разговор са представницима Службе Координациоог тела могу заказати на телефоне 017/860-842 и 017/860 - 843.

Заинтересовани грађани Медвеђе разговор са представницима Службе Координациоог тела  могу заказати на телефоне 016/891-138.

Извор: Служба Координационог тела