Архива вести
                   

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У БУЈАНОВЦУ

23. октобар 2023.

Бујановац – В.д. заменице директора Службе Координационог тела Јелена Чолић и саветник Горан Гавриловић разговарали су са грађанима општине Бујановац у четвртак у периоду од 09ч до 14ч у канцеларији Службе у Бујановцу.

Пријем за грађане једном месечно у одређено време или „Дан отворених врата“ је прилика за суграђане да са представницима Службе Координациног тела разговарају о текућим питањима и потребама за које сматрају да би уз подршку институција могли да буду решени и задовољени, док ће за ургентне проблеме и даље моћи да се свакодневно обрате канцеларијама Службе Координационог тела у Прешеву и Бујановцу.

Ово је пракса коју Службе Координациног тела примењује у раду већ неко време, како би омогућила суграђанима који имају потребу да се састану и разговарају са представницима Службе Координациног тела да то учине на ефикасан начин, без непотребног чекања.

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, навео је да ће у случају његовог одсуства са грађанима разговарати његови сарадници.

Грађанима је препоручио да своје термине за разговор у канцеларијама Службе Координацоног тела у Бујановцу претходно закажу на број телефона 017 / 854 – 601.

Извор: Служба Координационог тела