Архива вести
                   

ДА ЛИ НАС ЈЕ КАРАНТИН НАУЧИО ДА РАДИМО ОД КУЋЕ?

22. април 2020.

Центар за истраживање јавних политика спроводи истраживање о онлајн раду: Да ли нас је карантин научио да радимо од куће?

Силом прилика, многи од нас ушли су у дигиталну трансформацију Србије тако што им је кућа изненада постала (и) канцеларија. Пред вама је анкета у којој желимо да сазнамо како сте се снашли: Какво вам је сада радно време? Да ли успевате да се организујете и сконцентришете на посао? Шта вам више недостаје, кафица са колегама и близак контакт или добра интернет веза, софтвер и познавање онлине алата?

Да ова радна трансформација током COVID 19 не би остала само невољни експеримент, позивамо вас да учествујте у анкети у којој желимо да осветлимо могућности наше инфраструктуре и послодаваца за овакву трансформацију, и разумемо којим вештинама располажемо, а које нам недостају. Циљ  је да извучемо поуке и припремимо препоруке које би запосленима, послодавцима и креаторима јавних политика помогле да спремније дочекају будућност. Ово истраживање спроводи Центар за истраживање јавних политика, непрофитна и невладина организација која се бави будућношћу рада и заступа вредности достојанственог запослења и живота.

Учешће у анкети је на добровољној бази. Попуњавање анкете траје 10 минута, анонимно је и ваши одговори су у потпуности поверљиви и биће коришћени збирно, у истраживачке сврхе.

Анкету можете пронаћи на  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPsvQXvA1Nr6UfN3Zlm0ofhlPfIl_4sKHYCqSOaMBEiZLMAw/viewform

Извор: Центар за истраживање јавних политика и Координационо тело