Архива вести
                   

„БИВОДА“ НА САЈМУ ХРАНЕ И ПИЋА

28. новембар 2014.

Бујановац – Бујановачка „Бивода“ учесник је 41. Сајма хране и пића који је отворен у Београду.

„Бивода“ ће презентацију својих производа  на Београдском сајму имати у петак, и то на штанду Регионалне Привредне Коморе Лесковац. Том приликом ће бити представљен и нов производ „БиМанго”.

 „Ради се о газираном безалкохолном пићу са укусом манга у амбалажи од 0,5 и 2 литра. На штанду ће се наћи целокупан асортиман наших производа који ће посетиоци Сајма моћи да се дегустирају“, изјавио је директор „Биводе” Дејан Ђелић.

Према његовим речима, посетиоци Сајма биће у прилици да, осим газиране, пробају и природну негазирану воду „Биаква”, газиране сокове „БиКолу”, „БиОранж”, „БиГазозу”, као и негазиране сокове „БиКајсију”, „БиБоровницу” и „БиЈабуку”.  

Ђелић је рекао да фабрика флаширане воде и сокова из Бујановца традиционално учествује на Сајму хране пића. Он је додао да је штанд производа „Биводе” претходних година био изузетно посећен, а нису изостала ни признања за квалитет производа ове фабрике.  


На Сајму, који ће трајати до 29. новембра, представиће се око 350 домаћих и страних излагача са око 1.500 различитих производа.

Циљ сајма је представљање мањих пољопривредних и прехрамбених произвођача и њихових производа које праве на традиционалан начин, као би се створили нови брендови и пронашла нова тржишта.
 

Извор: ОК Радио и Координационо тело