Архива вести
                   
11. март 2024.

ЧЕСТИТКА НЕНАДА МИТРОВИЋА ПОВОДОМ РАМАЗАНА

“Поводом почетка Рамазана, у име Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и своје име, изражавам најискреније честитке свима који славе. Нека овај свети месец буде време духовне обнове, заједништва и солидарности. Желим вам мирне и благословене дане у молитви, посту и заједничком слављу.”

8. март 2024.

НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ПРЕДУЗЕТНИЦЕ, БЕСПЛАТАН МАРКЕТИНГ И ЕДУКАЦИЈА ЗА 100 НАЈБОЉИХ

Јавно предузеће „Пошта Србије” расписало је данас нови наградни конкурс „100 успешних пословних жена” за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена. За 100 најуспешнијих кандидата, компанија ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм земље, као и едукацију о различитим темама из области пословног управљања и развоја.

 

6. март 2024.

ВЕЧЕ МУЗИКЕ И ПОЕЗИЈЕ У ЦРКВЕНОЈ ШКОЛИ ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА

Бујановачко аматерско позориште (БАП) организоваће у четвртак (7. марта) у бившој црквеној школи у центру г. Бујановац.

 

6. март 2024.

ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА У СЕЛУ КЛЕНИКЕ 9. МАРТА

Ученици и наставници Гимназије „Свети Сава“ у Бујановцу настављају своју хуманитарну мисију „Ми то можемо“. Они ће организовати забаву у селу Кленике, са које ће сав приход од продатих улазница бити усмерен у хуманитарне сврхе.

 

5. март 2024.

ПОЗИВ МЛАДИМА ДА СЕ ПРИКЉУЧЕ МИНИСТАРСТВУ ИНФОРМИСАЊА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈА

Министарство информисања и телекомуникација Владе Републике Србије саопштило је данас да је отворило конкурс за младе, студенте завршних година или дипломиране младе стручњаке, који желе да се придруже тиму Министарства и раде на реализацији различитих пројеката у области развоја и примене вештачке интелигенције, информационе безбедности, биотехнологије, електронске управе, дигиталне инфраструктуре и медија.

 

5. март 2024.

ТИКА ДОНИРАЛА АМБУЛАНТНА ВОЗИЛА ЗА БОСИЛЕГРАД И БУЈАНОВАЦ

Министар државне управе и локалне самоуправе Републике Србије Александар Мартиновић истакао је да ће донације општинама Босилеград и Бујановац омогућити бржу, квалитетнију и ефикаснију жаштиту грађанима, док ће инкубатор у Кикинди побољшати услове лечења за најмлађе становнике овог града.

 

4. март 2024.

ПРИЈАВЕ ЗА „НАЈДОМАЋИНА 2024“

 

Најбољи пољопривредник Србије бираће се и ове године, а пријаве за „Најдомаћина 2024“ почињу данас, 1. марта и трајаће све до 30. септембра 2024. године.

4. март 2024.

ОТВОРЕНИ БАЛКАН: УСПОСТАВЉЕНО ЈЕДИНСТВЕНО ТРЖИШТЕ РАДА СРБИЈЕ, МАКЕДОНИЈЕ И АЛБАНИЈЕ

Јединствено тржиште рада Србије, Албаније и Северне Македоније званично је успостављено, изјавио је у петак министар финансија у Влади Србије Синиша Мали.

 

4. март 2024.

НА УСЛУЗИ СВИМА, НЕ САМО СРБИМА: ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

Служба Координационог тела Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, још лане, у септембру, започела је одржавања такозваних Дана отворених врата, који су намењени за директне сусрете са грађанима, не би ли им се помогло у решавању појединачних, али и проблема заједнице.

 

4. март 2024.

КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА КОРИСНИКА СОЦИЈАЛНИХ СТАНОВА

 

На основу члана 90. Закона о становању и одржавању зграда („Сл. Гласник РС“, бр 104/2016 и 9/2020 – др.закон), и на основу Јавног позива за избор корисника социјалног становања у заштићеним условима и пакета донаторске подршке у оквиру пројекта „Побољшање услова живота привремено расељених Рома и других маргинализованих група у Бујановцу кроз социјално становање и мере активне инклузије“ објављен на веб презентацији општине Бујановац дана 13.02.2024.године, Комисија за избор корисника социјалних станова, на седници одржаној дана 28.02.2024.године, утврђује и објављује: КОНАЧНУ РАНГ ЛИСТУ корисника социјалних станова.

«Претходна страна   Следећа страна»