Архива вести
                   

НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ПРЕДУЗЕТНИЦЕ, БЕСПЛАТАН МАРКЕТИНГ И ЕДУКАЦИЈА ЗА 100 НАЈБОЉИХ

8. март 2024.

Јавно предузеће „Пошта Србије” расписало је данас нови наградни конкурс „100 успешних пословних жена” за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена. За 100 најуспешнијих кандидата, компанија ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм земље, као и едукацију о различитим темама из области пословног управљања и развоја.

Конкурс је отворен од 8. марта до 8. априла за све предузетнице и законске заступнице или осниваче малих предузећа са територије целе Србије, укључујући земљорадничке задруге, занатске радње, установе, удружења, као и за жене које имају породична газдинства. .

Поред успешности представљене пословне активности и пословне идеје, критеријуми за оцењивање и награде у области пословања и креативности и друштвено одговорног деловања.

Пријава за конкурс се врши онлајн путем овог линка , а пријаве ће оцењивати Комисија за спровођење наградног конкурса.

Како се наводи у саопштењу о конкурсу, поменути огласни простор биће у виду представљања пословања кроз брошуре које ће корисницима поштанских услуга бити доступне без икаквих додатних трошкова. Такође, огласни простор обухвата и презентације на мониторима у поштама.

„Изузетно, за овај трећи узастопни национални наградни конкурс Поште Србије значајно је увећан наградни фонд, а ово је први пут да Пошта Србије обезбеди специјалне награде за свих 100 будућих победника конкурса – едукацију на разне најактуелније теме из области управљања и развоја пословања, које спроводи Привредна комора Србије (ПКС)“.

На листи награђених едукација налази се десет радионица о техникама маркетинга и продаје, вештинама асертивне комуникације, дигитализацији у пословању, изворима финансирања, истраживању тржишта и изради бизнис планова, управљању пројектима и умрежавању и наступу на иностраном тржишту.

Услови конкурса доступни су на сајту http://preduzetnice.posta.rs.

Додатна питања се могу поставити путем мејл адресе konkurspreduzetnice@posta.rs.