Архива вести
                   
22. мај 2020.

ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА ДОСТАВЉЕН ИЗВЕШТАЈ СА ПРЕПОРУКАМА О УСЛОВИМА У РОМСКИМ НАСЕЉИМА

Београд – Заштитник грађана Зоран Пашалић је упутио свим јединицама локалне самоуправе у Србији посебан извештај са препорукама о условима у ромским насељима у ситуацији ванредног стања и примене мера заштите услед пандемије корона вируса.

22. мај 2020.

УКЉУЧИВАЊЕ МЛАДИХ НА БАЛКАНУ У ПРОЦЕСЕ ДОНОШЕЊА ОДЛУКА

Нови пројекат Савета за регионалну сарадњу (RCC) ће успоставити „омладинске лабораторије” које ће се, заједно са креаторима политика, бавити важним питањима заједничким за све младе људе Западног Балкана.

22. мај 2020.

КАКО ДА САМОСТАЛНО УЧИТЕ КОД КУЋЕ

У околностима када се настава одржава на даљину често се јављају питања попут: „Како да се организујем?”, „Шта прво да учим?”, „Како да учим?”, „Шта ме мотивише?” и многа друга. У новим условима учења и школовања је веома важно да учинимо оно што је у нашој моћи и да се прилагодимо.

22. мај 2020.

ЧЕСТИТКЕ ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ

Поводом Рамазанског бајрама свим припадницима Исламске вероисповести у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа у име Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и у своје лично име упућујемо искрене честитке са жељом...

21. мај 2020.

УДОВИЧИЋ: СТИПЕНДИЈЕ ЗА 1.410 НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА СРБИЈЕ

Београд -  Влада Републике Србије је одлучила да повећа број стипендија за студенте и не смањи износе њихових стипендија јер су млади приоритет у нашем друштву, рекао је министар омладине и спорта Вања Удовичић.

21. мај 2020.

ПОДЕЛИ СВОЈУ ПРИЧУ О ПАНДЕМИЈИ (Рок: 31. мај 2020)

Организација  “All-China Youth Federation”, у сарадњи са седам организација са других континената,  је покренула иницијативу под називом „Remember the Moments: When We are Fighting COVID-19“.

21. мај 2020.

ОТВОРЕН КОНКУРС ФЕСТИВАЛА ВИДЕОМЕДЕЈА ЗА УМЕТНИКЕ И ВОЛОНТЕРЕ (Рок: 15. јун 2020)

Нови Сад - Међународни видео фестивал Видеомедеја ће се одржати у периоду од 8. до 10. октобра на више локација у Новом Саду. Сви љубитељи видео уметности ће моћи да уживају у програмском делу фестивала који ће и ове године чинити најновија и иновативна уметничка дела из света савремене видео уметности. 

21. мај 2020.

ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЗИВАЊЕ УПИСА И ТЕСТИРАЊА ПРВАКА ПОЧИЊЕ 28. МАЈА

Београд - Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Канцеларија за информационе технологије и електронску управу су сачинили нове процедуре уписа деце у први разред основне школе за школску 2020/2021. годину.

21. мај 2020.

У МЕДВЕЂИ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ БЕЗ ЗВАНИЦА И ГОСТИЈУ

Медвеђа – Обзиром да су и након укидања ванредне ситуације у земљи, одређене мере остале на снази у циљу превенције, спречавање ширења и смањења ризика болести ковид-19, општина Медвеђа је Дан општине 20. мај, прославила без присуства званица и гостију.

21. мај 2020.

ОБЈАВЉЕНИ БРОЈЕВИ ТЕЛЕФОНА ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ О ВАУЧЕРИМА

Београд – Министарство трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије објавило је контакт телефоне за информације о ваучерима, који се додељују за боравак у угоститељско-туристичким објектима у Србији у трајању од најмање пет ноћења.

«Претходна страна   Следећа страна»