Архива вести
                   
21. април 2020.

ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС ЗА ГЕНЕРАЛНО ЧИШЋЕЊЕ БУЈАНОВЦА, ВАЖНА ПОРУКА ГРАЂАНИМА

Бујановац – Понедељак, последњи дан најдужег полицијског часа, искоришћен је за темељно прање главне улице и тротоара од Дома здравља до кружног тога, уклањање смећа и чишћење шахтова.

21. април 2020.

БУЈАНОВЧАНИН ПОБЕДИО КОРОНУ

Бујановац – После тачно две недеље проведене на Инфективном одељењу врањске болнице, где му је потврђен корона вирус, мушкарац из Бујановца (47) је после првог негативног теста отпуштен на кућно лечење, потврдила је његова супруга.

16. април 2020.

МЕРЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДОНЕТЕ 15. АПРИЛА 2020

Београд - За ускршње празнике забрана кретања трајаће од петка, 17. априла 2020. у 17 часова, до уторка, 21. априла 2020. у 5 часова. То значи да ће то бити најдужи непрекидни „полицијски час“ од 84 сата.

16. април 2020.

ПРОЈЕКАТ „ПРОМИШЉАЊЕМ ДО ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА” – МОЖЕМО ОНЛАЈН!

Активности пројекта „Промишљањем до одрживог развоја“су прилагођене  онлајн потребама . Пронађена су алтернативна решења, као што су онлајн платформе и алати за комуникацију.

16. април 2020.

У МЕДВЕЂИ СТАБИЛНО

Медвеђа – Заменик председника општине Медвеђа и заменик команданта Штаба за ванредне ситуације, Горан Ивановић рекао је да је ситуација у Медвеђи “стабилна”.

16. април 2020.

ОРД ПОМАЖЕ ПРИВАТНИЦИМА ДА ДОДЈУ ДО ДРЖАВНОГ НОВЦА

Прешево, Бујановац – Организација за развој и демократију Бујановац отпочела је Програм подршке за микро, мала и средња предузећа у општинама Бујановац и Прешево да аплицирају за државне пакете помоћи.

15. април 2020.

ДЕЧИЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА ПРОДУЖИО РОК ЗА УСКРШЊИ КОНКУРС

Дечји савез града Врања је, због великог интересовања, продужио рок за слање радова на електронски конкурс који је расписан поводом Ускрса, на тему „Христос воскресе, радост донесе“.

15. април 2020.

УМРЕЖАВАЊЕ И ЗАГОВАРАЊЕ ЗА ЗЕЛЕНУ ЕКОНОМИЈУ

Мрежа за рурални развој Србије, у име партнерског конзорцијума, расписује позив за организација цивилног друштва (ОЦД) за покретање и спровођење пројеката зеленог предузетништва, у оквиру пројекта „НАГЕ – Умрежавање и заговарање за зелену економију“

15. април 2020.

НОВИ КОНКУРС ЕВРОПСКЕ ОМЛАДИНСКЕ ФОНДАЦИЈЕ

Европска омладинска фондација је објавила посебан позив за локалне и националне омладинске организације ради финансирања активности које одговарају локалним потребама у ситуацији пандемије COVID-19.

15. април 2020.

У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ 67 ОБОЛЕЛИХ, У БОСИЛЕГРАДУ И ТРГОВИШТУ НЕМА ПОЗИТИВНИХ

Прешево, Бујановац – У Пчињском округу је, према последњим подацима Завода за јавно здравље у Врању, укупно 67 особа оболело од вируса корона. Међу њима су 33 Врањанца, док су остали из других општина у округу, осим Босилеграда и Трговишта где до сада нема оболелих.

«Претходна страна   Следећа страна»