Архива вести
                   
22. април 2020.

ОМОГУЋЕНА РЕДОВНА ИСПЛАТА СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је и у ванредном стању и проглашеној пандемији заразне болести COVID-19, максималним ангажовањем свих расположивих људских ресурса...

22. април 2020.

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА SEEDIG YOUTH SCHOOL 2020 (РОК: 30. АПРИЛ 2020)

Кишињев – South Eastern European Dialogue on Internet Governance (SEEDIG) oрганизује школу за младе заинтересоване за питања управљања интернетом.

22. април 2020.

ДА ЛИ НАС ЈЕ КАРАНТИН НАУЧИО ДА РАДИМО ОД КУЋЕ?

Центар за истраживање јавних политика спроводи истраживање о онлајн раду: Да ли нас је карантин научио да радимо од куће?

22. април 2020.

ДРЖАВА ПРИВРЕМЕНО ЗАУЗИМА ЗЕМЉИШТЕ ЗБОГ ИЛЕГАЛНИХ УЛАЗАКА ИЗ СЕВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ И БУГАРСКЕ

Београд, Прешево – Влада Србије донела је закључак који налаже привремено заузеће на земљишту, које је у својини правних и физичких лица, уз граничну линију са Северном Македонијом и Бугарском.

22. април 2020.

ПРЕДСТАВЕ БУЈАНОВАЧКОГ АМАТЕРСКОГ ПОЗОРИШТА НА ИНТЕРНЕТУ

Бујановац – Установама културе које су своје програме преселиле на интернет, придружило се и Бујановачко аматерско позориште. Са својим гледаоцима и преко 200 чланова дружиће се тако што ће представе бити емитоване на њиховом Јутјуб каналу.

22. април 2020.

У МЕДВЕЂИ ИПАК ОДЛУЧИЛИ ДА НЕ ОТВАРАЈУ ПИЈАЦЕ

Медвеђа – Иако је председник општине Медвеђа, Небојша Арсић најавио да ће пијаце у овој вароши почети да раде, општински Штаб за ванредне ситуације, на основу оцене и процене тренутне епидемиолошке ситуације, на одржаној седници донео је одлуку да на територији општине Медвеђа до даљњег остаје на снази забрана рада зелене и робне пијаце.

22. април 2020.

ВОЋАРИМА, ПОВРТАРИМА, МЛЕКАРИМА И ПЧЕЛАРИМА ОБЕЋАНА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ ОД 90.000 ДИНАРА

Београд – Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бранислав Недимовић најавио је по 90.000 динара помоћи произвођачима воћа и поврћа, млекарима и пчеларима.

21. април 2020.

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ УБЛАЖАВА МЕРЕ ОД ДАНАС

Београд – Влада Републике Србије је донела нове мере у вези са ублажавањем одређених мера за спречавање ширења вируса корона које ступају на снагу у уторак, 21. априла 2020. године.

21. април 2020.

ОД ДАНАС ДОСТУПНИ КРЕДИТИ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ И НОВЧАНА ПОМОЋ

Београд - Влада Републике Србије донела је Уредбу о утврђивању гарантне шеме као мере подршке привреди за ублажавање последица пандемије ЦОВИД-19, као и Уредбу о новчаној помоћи пољопривредним газдинствима и Уредбу о финансијској подршци пољопривредним газдинствима кроз олакшан приступ коришћењу кредита у отежаним економским условима услед пандемије COVID-19.

21. април 2020.

СТИПЕНДИЈЕ ЗА НОВИНАРСКИ ТРЕНИНГ КАМП У ПРАГУ (РОК: 4. МАЈ 2020)

Праг - Фондација Бакала додељује стипендије за летњи тренинг камп новинарства у Прагу.

«Претходна страна   Следећа страна»