Архива вести
                   
24. септембар 2018.

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ЋЕ ПОМОЋИ РАДНИЦИМА ГУМОПЛАСТИКЕ ДА НАПЛАТЕ ПОТРАЖИВАЊА

Београд – Државни секретар у Министарству привреде Србије Драган Стевановић изјавио је да су радници Гумопластике из околине Бујановца обуставили штрајк и да ће представници министартства од понедељка отићи у то предузеће како би помогли радницима да наплате потраживања.

24. септембар 2018.

СОЦИЈАЛНО УКЉУЧИВАЊЕ РОМА У СРБИЈИ БИТНО ЗА ЊЕН УЛАЗАК У ЕУ

Београд – Шеф Операције Делегације ЕУ у Србији Николас Бизел изјавио је данас да је социјално укључивање Рома од посебне важности за процес прикључивања Србије Европској унији.

21. септембар 2018.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ПОСЕТИО ПЛЕЈ 017

Бујановац -  У склопу једнодневне радне посете Бујановцу председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станаковић сусрео се са младим и преспективним коршакашима клуба Плеј 017, које је посетио на отвореном терену.

21. септембар 2018.

СТАНКОВИЋ:ВИШЕ ОД 600 АЛБАНСКИХ ЂАКА УЧИ СРПСКИ ЈЕЗИК КАО НЕМАТЕРЊИ

Бујановац – Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић посетио је општину Бујановац и поред бројних састанака  посетио је и основну школу „Наим Фрашери“ у којој се изводи настава унапређења учења српског језика као нематерњег за албанску децу.

21. септембар 2018.

СТАНКОВИЋ ЈЕ ОБИШАО РОМСКО НАСЕЉЕ БАЊСКА

Бујановац – Председник Координационог тела Владе републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић обишао је ромско насеље Бањска које има проблем са водоснабдевањем и изливањем канализације.

20. септембар 2018.

СТАНКОВИЋ ОБИШАО РАДНИКЕ “ГУМОПЛАСТИКЕ”

Бујановац - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић обишао је јуче раднике “Гумопластике” у селу Кленике који су започели штрајкују глађу.

20. септембар 2018.

СТАНКОВИЋ: ОЧЕКУЈЕМО ДА ЋЕ АЛБАНСКЕ ПАРТИЈЕ УЧЕСТВОВАТИ НА ИЗБОРИМА

Бујановац - Председник Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић је након разговора са председником Националног савета Албанаца Шукри Имеријем рекао да очекује да ће све албанске партије учествовати на изборима.

19. септембар 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 19.09.2018.

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа посетиће у четвртак 20. септембра општину Бујановац.

19. септембар 2018.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ПРИВАТНОМ ВЛАСНИШТВУ У 2018. ГОДИНИ У ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

На основу Закључка Владе Републике Србије о прихватању Програма мера о распореду и коришћењу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2018. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

19. септембар 2018.

ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ 40 МИЛИОНА ИЗ БУЏЕТА

Београд - Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа расписало је данас конкурс за доделу бесповратних средстава малим и средњим предузећима у ове три општине. Обезбеђено је укупно 40 милиона динара, а предузећа ће моћи да добијају и до три милиона динара.

«Претходна страна   Следећа страна»