Архива вести
                   
17. септембар 2018.

СТАНКОВИЋ: БЕЗБЕДНОСНА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАМА ОПШТИНА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА ЈЕ СТАБИЛНА

Београд - Зоран Станковић председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу у јутарњем програму за "Ново јутро" ТВ Пинк истакао је да  ситуација у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

17. септембар 2018.

АЛБАНЦИ ПОРУЧУЈУ СРБИЈА ЈЕ И НАША ЗЕМЉА, ТЕНЗИЈЕ НАМ НЕ ТРЕБАЈУ

Бујановац -  Села код Бујановца, Велики Трновац и Лучани насељени су Албанским живљем. Највећи проблем са којим се мештани ових села суочавају је лоша економска ситуација.

17. септембар 2018.

АЛТЕРНАТИВА ЗА ПРОМЕНЕ НА ИЗБОРИМА ЗА НСА

Прешево-Алтернатива за промене, странка председника општине Прешево, Шћиприма Арифија, учествоваће на изборима на Национални савет Албанаца, који су заказани за 04. новембар, изјавио је заменик председника те странке, Арменд Алију.

14. септембар 2018.

СТАНКОВИЋ: НЕМА ТЕНЗИЈА НИ МЕЂУЕТНИЧКИХ СУКОБА ИЗМЕЂУ СРБА И АЛБАНАЦА

Београд – Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, рекао је за ТВ Прву да нема међунационационалних сукоба нити тензија између Срба и Албанаца на простору ових општина.

14. септембар 2018.

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ ПРЕДВИДЕЛО КАЗНЕ ЗА УЧЕНИКЕ КОЈИ НЕ ПОШТУЈУ ДИСЦИПЛИНУ

Прешево, Бујанова, Медвеђа – Министарство просвете је предвидело казне за ученике који не поштују дисциплину.

14. септембар 2018.

ЏИПИЈАДА „ОД ПЕТРОВЦА ДО МРКОЊСКОГ ВИСА“ 2018

Медвеђа - Друга по реду џипијада од Петровца до Мркоњског виса, одржаће се 30. септембра. Окупљање учесника је од 9 часова испред Цркве Св. Петке у Бучумету, где ће се извршити пријава такмичара и организован доручак.

14. септембар 2018.

САСТАНАК СТАНКОВИЋА И ОРИЦИЈА

Београд - Зоран Станковић, председник Координациног тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, и Андреа Орицио, шеф мисије ОЕБС у Србији, одржали су редован састанак.

13. септембар 2018.

ПЕТЉА „БУЈАНОВАЦ 1” ЋЕ ДАНАС БИТИ ПУШТЕНА У САОБРАЋАЈ

Бујановац - Новоизграђена петља „Бујановац 1" на коридору 10 ће данас у 16 часова бити  пуштена у саобраћај, саопштило је ЈП  „Путеви Србије".

13. септембар 2018.

МЕДВЕЂА: 44 НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА ДОБИЛА ПОСАО ПРЕКО ЈАВНИХ РАДОВА

Медвеђа - Општина Медвеђа је потписала уговор о ангажовању 44 незапослена лица на спровођењу јавних радова. Вредност потписаног уговора, који је закључен између Националне службе за запошљавање, општине Медвеђа, Дома здравља у Медвеђи, Специјалне болнице за рехабилитацију „Гејзер“из Сијаринске Бање и Јавно комуналног предузећа „Обнова“ из Медвеђе, је 6 милиона динара.

13. септембар 2018.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА

Београд - Највећа немачка хемијска компанија БАСФ расписала је конкурс намењен свим студентима природних наука у Републици Србији путем којег ће доделити 875.000 динара за најбоље пројекте који нуде решења за неке од проблема одрживог развоја.

«Претходна страна   Следећа страна»