Архива вести
                   

ЦРНОХУМОРНА ПРЕДСТАВА „ЗВРЧАК” НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОН ГРАЂАНИМА МЕДВЕЂЕ

8. jануар 2018.

Медвеђа - Позоришна продукција општине Крупањ, на челу са председником општине Иваном Исаиловићем, у сарадњи са општином Медвеђа, је поклонила грађанима општине Медвеђа позоришну представу „Зврчак”.

Исаиловић се захвалио на гостопримству и казао да ће општине Крупањ и Медвеђа радити на томе да се побратиме, а за почетак је предложио дружење кроз пријатељску утакмицу кошаркаша тимова те две општине.

Председник општине Медвеђа Небојша Арсић поздравио је публику која је дошла да погледа последњу представу у старој години,

„Обзиром да смо сагледали потребе свих наших мештана, и не баш завидну материјалну ситуацију у којој се налазе, одлучили смо да организовани дочек на тргу ове године откажемо. Приоритет у доношењу те одлуке су била деца са посебним потребама,  социјално угрожени, као и сви остали. Зато смо новац намењен у буџету за дочек Нове године определили за све наше грађане. Нема недеље да се у Културном центру не одржи неки догађај културног садржаја, било кроз манифестације Туристичке организације општине Медвеђа, представе или културна и традиционална окупљања“, рекао је Арсић

У режији познатог глумца, Ивана Бекјарева, комедија „Зврчак” је у општини Медвеђа одиграна у великој сали Културног центра. Глумачки тандем Бранко Јанковић и Жарко Степанов  су препуну салу Културног центра насмејали до суза. Улаз је био бесплатан.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело