Архива вести
                   
17. јули 2017.

БУЈАНОВАЧКА БАЊА ПОЧИЊЕ ДА ЛЕЧИ ДИЈАБЕТИЧАРЕ

Бујановац – Специјална болница за рехабилитацију у Бујановачкој Бањи је, на основу препоруке надлежне републичке комисије, добила прву групу од педесетак пацијената који ће се у овом природном лечиллишту лечити од дијабетеса.

17. јули 2017.

ПРЕДСТАВНИЦИ ВЛАДЕ СРБИЈЕ И МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ ОДРЖАЛИ САСТАНАК У МЕДВЕЂИ СА ПРЕДСЕДНИКОМ АРСИЋЕМ

Медвеђа - Општину Медвеђа посетила делегација из Београда коју је у свом кабинету примио председник општине Небојша Арсић. Из Министарства просвете састанку су присуствовали Бранкица Ђуришић, саветник у Министарству просвете, и Филип Катић, из кабинета Генералног секретара Владе Републике Србије, са својим сарадницима.

14. јули 2017.

ПОЧИЊЕ КУЛТУРНО ЛЕТО У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – „Културно лето 2017“ ће бити отворено данас у 19 часова на   платоу испред Дома културе у Бујановцу  приредбом малишана Предшколске установе  „Наша радост“.

14. јули 2017.

ОРГАНИЗАЦИЈА „QARG“ ПОЧИЊЕ СРЕЂИВАЊЕ ГРАДСКОГ ПАРКА

Бујановац – Организација „QARG“ ће данас, са почетком од 10 часова, садити цвеће у Градском парку у Бујановцу.

14. јули 2017.

КОНКУРС ЗА ГОДИШЊУ МЕДИЈСКУ НАГРАДУ ЗА ТОЛЕРАНЦИЈУ (РОК: 05.09.2017)

Поводом  Међународног дана толеранције, Повереник за заштиту равноправности, уз подршку Мисије ОЕБС у Србији,  додељује Годишњу медијску награду за најбоље медијске текстове и прилоге на тему борбе против дискриминације и промовисања равноправности и толеранције.

13. јули 2017.

ПОЧИЊЕ УПИС САМОФИНАСИРАЈУЋИХ СТУДЕНАТА НА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Кандидати за упис на Војну академију Универзитета одбране у Београду у школској 2017/2018. години могу данас да се пријаве на конкурс као самофинансирајући студенти.

13. јули 2017.

ОБЕЗБЕЂЕНО ДОДАТНИХ 20.000 ВАУЧЕРА ЗА ОДМОР У СРБИЈИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - До сада је српским туристима за одмор у домаћим бањама и планинама подељено 67.000 ваучера, рекао је  министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.

13. јули 2017.

ФОТО КОНКУРС: МОЈ ЖИВОТ НА ДВА ТОЧКА

У оквиру пројекта ОМОЦИКЛ – бициклистичка инфо тачка у Омољици, Удружење грађана „Сунцокрет“, у сарадњи са Траг фондацијом, организује наградни фото конкурс на тему „Мој живот на два точка”.

12. јули 2017.

КУД „КОЛО“: РУСИ ГОСТИ 16.МЕЂУНАРОДНОГ ФЕСТИВАЛА ФОЛКЛОРА

Бујановац – У организацији Културно уметничког друштва „Коло“, најстаријег фолклорног ансамбла у бујановачкој општини, јуче је почео 16. Међународни фестивал фолклора.

12. јули 2017.

ПРВИ МЕЂУНАРОДНИ КУРС НА ТЕМУ „ЉУДСКА ПРАВА КАО УНИВЕРЗАЛНИ ИДЕАЛ – ПРЕТЊЕ И ГЛОБАЛНИ ИЗАЗОВИ (РОК: 15. 08. 2017)

Први Међународни курсу на тему „Људска права као универзални идеал: претње и глобални изазовиˮ ће се одржати у периоду од 23. до 27. октобра у Буенос Аиресу, Аргентина.

«Претходна страна   Следећа страна»