Архива вести
                   

ФОТО КОНКУРС: МОЈ ЖИВОТ НА ДВА ТОЧКА

13. јули 2017.

У оквиру пројекта ОМОЦИКЛ – бициклистичка инфо тачка у Омољици, Удружење грађана „Сунцокрет“, у сарадњи са Траг фондацијом, организује наградни фото конкурс на тему „Мој живот на два точка”.

Забележите свој најкреативнији, најзанимљивији и најбезбеднији тренутак са својим бициклом и покажите како изгледа Ваш живот на два точка!

Фотографије шаљите на мејл suncokret.omoljica@gmail.com са контакт подацима: име и презиме, место становања, контакт телефон и модел фотоапарата/телефона којим је начињена фотографија, како би се организатори конкурса уверили да је фотографија ваша. Можете послати само једну фотографију,која треба да буде што бољег квалитета, и то најкасније до 1. августа 2017. године.

Победничку фотографију бира стручан жири који оцењује идеју, садржај и квалитет фотографије, али ће постојати и победничка фотографија на основу највећег броја лајкова на фејсбук страници https://www.facebook.com/SuncokretOmoljica/

Награде за победничке фотографије су километар сат (према гласовима стручног жирија) и безбедни бициклистички пакет (према лајковима на фејсбук страници).

Конкурс је отворен за све љубитеље бициклизма из целе Србије.

Извор: Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом и Координационо тело