Архива вести
                   
26. септембар 2016.

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ШАЉЕ 80 МИЛИОНА У НЕРАЗВИЈЕНЕ ОПШТИНЕ

Београд - Министарство привреде донело је, након спроведеног јавног позива, одлуку да са 80 милиона динара подржи 40 локалних самоуправа у припреми инфраструктурних пројеката за унапређење индустријских и пословних зона, инкубатора и кластера, обнављање браунфилд локација, као и развијање саобраћајне и комуналне инфраструктуре.

26. септембар 2016.

РЕШАВАЊЕ ВОДОСАНБДЕВАЊА У ЛЕЦУ

Медвеђа – У Лецу је одржан састанак представника Месне заједнице тог села са председником општине Медвеђа Небојшом Арсићем и представницима ЈКП „Обнова“и ЈП „Дирекција за урбанизам“ из Медвеђе у вези решавања проблема водоснабдевања у Лецу.

26. септембар 2016.

КЛУБ СУПЕРСТЕ ЈЕ ОТВОРЕН – ПРИЈАВИ СЕ!

Програм донација намењен појединцима који спроводи Ерсте Банка у сарадњи са Фондацијом Докукино ће и ове године подржати најбоље пројекте младих старости од 16 до 35 година, а рок за пријаву отворен је до 14. октобра!

23. септембар 2016.

НОВИ ПРАВНИ АКТ О ПРАВИМА И ОБАВЕЗАМА ЗАПОСЛЕНИХ У ОПШТИНИ ПРЕШЕВО

Прешево -  Од 1. октобра 2016. године, запослени у прешевској локалној самоуправи мораће да поведу више рачуна о радној етици јер тада на снагу ступају нова правила регулисана правним, обавезујућим актом о правима и обавезама запослених. Овај документ је 19. септембра потписао Агим Имери, начелник Општинске управе а радници су унапред обавештени, нарочито о новинама које ће наступити.

20. септембар 2016.

ЗАВРШЕНА МЕДИЦИНСКА АСИСТЕНЦИЈА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Београд – Бујановац -  Медицински тимови припадника Министарства одбране, Војске Србије и Националне гарде Охаја Оружаних снага САД су током заједничког ангажовања, на осам локација у Пчињском округу, прегледали близу 2.000 пацијената и обавили укупно 3.364 прегледа, закључено је на завршном састанку одржаном на Војномедицинској академији у Београду.

20. септембар 2016.

ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА РАЗГОВОР СА НАРОДНИМ ПОСЛАНИЦИМА

Бујановац - На последњем спрату зграде Општине Бујановац отворена је канцеларија у којој ће народни посланици у Скупштини Србије, Фатмир Хасани (Партија за демократско деловање) и Ненад Митровић (Српска напредна странка), примати своје суграђане, њихове предлоге, сугестије и захтеве. Канцеларија ће радити два дана недељно: понедељком и средом.

13. септембар 2016.

БАЈРАМ ПРАЗНОВАН И У ПРИВРЕМЕНОМ ЦЕНТРУ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ И ПРИХВАТ МИГРАНАТА У ПРЕШЕВУ

Бројни Сиријци који су због рата напустили домове,  дочекали су Бајрам у Прешеву у привременом центру за регистрацију и прихват миграната.

13. септембар 2016.

„С ТАМАРОМ У АКЦИЈИ“ И У ПЧИЊСКОМ И ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Емисија  „С Тамаром у акцији“ у новој сезони ће помоћ и кров над главом обезбедити најугроженијим породицама на југу Србије.

12. септембар 2016.

СТАНКОВИЋ ЧЕСТИТАО КУРБАН БАЈРАМ

Београд - Зоран Станковић, председник Координационог тела, честитао је свим верницима исламске вероисповести  Курбан Бајрам, уз жељу да га проведу у миру, љубави, слози и да им празник донесе породичну срећу и радост.

9. септембар 2016.

ЈАВНА НАБАВКА – УСЛУГА СМЕШТАЈА И ИСХРАНЕ ЗА 29 УЧЕСНИКА У ВРАЊУ – ПОСЕТА ЂАКА ИЗ ВОЈВОДИНЕ ПРЕШЕВУ И БУЈАНОВЦУ

Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Београд-Нови Београд, Булевар Михаила Пупина 2

ЈАВНА НАБАВКА – услуга смештаја и исхране за 29 учесника у Врању – посета ђака из Војводине Прешеву и Бујановцу, у оквиру пројекта Унапређивање наставе српског као нематерњег језика у основним школама у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи, у периоду од 9.10.-11.10.2016. године

«Претходна страна   Следећа страна»