Архива вести
                   

ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА РАЗГОВОР СА НАРОДНИМ ПОСЛАНИЦИМА

20. септембар 2016.

Бујановац - На последњем спрату зграде Општине Бујановац отворена је канцеларија у којој ће народни посланици у Скупштини Србије, Фатмир Хасани (Партија за демократско деловање) и Ненад Митровић (Српска напредна странка), примати своје суграђане, њихове предлоге, сугестије и захтеве. Канцеларија ће радити два дана недељно: понедељком и средом.

„Надамо се да ћемо бити успешни у прослеђивању захтева и иницијатива свих наших суграђана. Спремни смо да помогнемо, не само грађанима бујановачке, него и суседних општина“,  рекао је  народни посланик Партије за демократско деловање (ПДД) Фатмир Хасани, иначе заменик, члана скупштинског Одбора за просвету, људска и мањинска права.

„Очекујем долазак свих грађана, нарочито оних који не припадају нашој политичкој партији, с обзиром да смо са партијским чланством и до сада могли да се сусрећемо у страначким просторијама. Верујем да ћемо нашим активностима у Народној Скупштини, колега Хасани и ја успети у довођењу инвеститора у овај крај, што ће допринети отварању нових радних места. За то је кључна политичка стабилност“ , констатовао је Ненад Митровић, посланик Српске напредне странке.

„Ова канцеларија представља додатна врата која отварају могућност грађанима да проследе своје захтеве у Скупштину Србије посредством својих посланика“, поручио је Исмаил Пајазити, начелник Општинске управе која је у сарадњи са ЦЕСИД - ом и НВО „НДИ“ обезбедила посланичку просторију.

Представници ЦЕСИД –а и „НДИ“ - ја истичу да ће основна улога канцеларије бити промоција директне комуникације грађана са посланицима. Ова Канцеларија је 10. по реду од укупно 12 у Србији, колико је планирано заједничким пројектом ЦЕСИДа и НДИ, под називом „Људи на правом месту“.

Све грађанске представке примаће координатор, Егзон Лакна, док ће посланици овде боравити у време када немају обавезе у републичком парламенту.

Извор: Бујановачке, Координационо тело