Архива вести
                   
5. април 2016.

РОМИ У СЕКТОРУ БЕЗБЕДНОСТИ

Врање - У Врању је одржана промотивна трибина у организацији Полицијске асоцијације „Европски полицајци ромске националности”да би се заинтересовани кандидати из ове заједнице што боље упознали и припремили за полагање пријемног испита у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици.

5. април 2016.

БЕСПЛАТНЕ ИДЕЈЕ ЗА ПРОЈЕКТЕ

Бујановац – Кенан Рашитовић, извршни директор бујановачке НВО ОФЕР (Омладински форум за едукацију Рома), је дао Бујановачким интервју у коме је говорио о услугама које пружа Тим за генерисање пројектних идеја (ПГФ) у јужној Србији.

5. април 2016.

ПОРЕСКА УПРАВА ПРИМА ЗАХТЕВЕ ЗА РЕПРОГРАМ ДУГА

Пореска управа почела је да прима захтеве дужника за репрограм дуга на 60 рата. Они чији главни порески дуг не премашује два милиона динара могу да рачунају на отпис 100 одсто камате ако буду редовно намиривали своје рате. Велики дужници који су до 4. марта имали више од два милиона пореског дуга, моћи ће да рачунају само на отпис половине камате.

4. април 2016.

НЕКА СЕ ИГРА КОШАРКА! МОЦАРТ ОБНОВИО ТЕРЕН У ПРЕШЕВУ!

Прешево - Са лепим временом дошле су и лепе вести за љубитеље спорта у Прешеву.Велика акција компаније Моцарт „Сто терена за једну игру" настављена је на југу Србије. У самом центру града, у Улици Маре Лончар, реновиран је терен поред градског стадиона и са њим обновљена идеја о организовању турнира на којима ће локални кошаркаши моћи да се одмере.

4. април 2016.

600 ИЗБЕГЛИЦА У ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ У ПРЕШЕВУ

Прешево -  Секретар Црвеног крста у Прешеву Ахмет Хаљими изјавио је да је у Прихватном центру у том граду и даље смештено око 600 избеглица са Блиског истока. Оне се ту налазе од почетка марта и затварања граница на балканској избегличкој рути.

4. април 2016.

СТИПЕНДИЈЕ ФОНДАЦИЈЕ КОНРАД АДЕНАУЕР

Фондација Конрад Аденауер (КАС) из Немачке расписала је конкурс за стипендије  за студијску 2016/2017. годину. Стипендије су намењење друштвено или политички ангажованим студентима, апсолвентима, постдипломцима и докторантима који студирају у Републици Србији. На конкурс се могу пријавити студенти од треће године, као и постдипломци и докторанти који немају више од 30 година.

1. април 2016.

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА „ГРАДОВИ У ФОКУСУ 2016“

Министарство културе и информисања Републике Србије покреће нови програм под називом „Градови у фокусу“, који ће од 2016. године пружити прилику јединицама локалних самоуправа  (ЈЛС) да аплицирају на конкурс у оквиру новог Програма и да у сарадњи са институцијама и организацијама цивилног друштва...

1. април 2016.

ОТВОРЕН ПОЗИВ ПРОГРАМА ЗА КОНКУРЕНТНОСТ МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПРЕДУЗЕЋА КОСМЕ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА ПРОИЗВОДЕ БАЗИРАНЕ НА ИНОВАТИВНОМ ДИЗАЈНУ

Позив је отворен за компаније које покривају различите процесе у ланцу производње и пласмана (дизајн, израду и дистрибуцију): производа од текстила, одеће, предмета од коже и крзна, обуће, торби и осталих аксесоара, спортске опреме, играчака, производа за унутрашњу декорацију...

«Претходна страна  

 

 

homescontents