Архива вести
                   
6. новембар 2015.

КОНКУРС ЗА “ЕВРОПСКУ ШКОЛУ ДЕБАТЕ“

Информациони центар Европске уније, у сарадњи са Отвореном комуникацијом, расписује конкурс за другу генерацију полазника „Европске школе дебате".

6. новембар 2015.

СМАЊЕН ДОЛАЗАК ИЗБЕГЛИЦА У СРБИЈУ ЗБОГ ШТРАЈКА У ГРЧКОЈ

Прешево - Број избеглица које у Србију улазе преко Прешева драстично се смањио и за 24 часа у Србију је из Грчке стигло свега 1.000 миграната. До тога је дошло јер штрајкују посаде трајекта у Грчкој, а очекује се да се штрајк заврши током овог јутра.

5. новембар 2015.

ЕВРОПСКА ПОДРШКА ЗА НОВЕ РАЗВОЈНЕ ПРОЈЕКТЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Нови Пазар - Европска унија и Влада Швајцарске ће, преко Европског Прогреса, обезбедити пет и по милиона евра за пројекте у области побољшања здравства, економског оснаживања жена и информисаног планирање развоја.

5. новембар 2015.

ПОЗИВ ЗА ОЦД ПОВОДОМ ФОРМИРЊА РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ

У циљу интензивирања регионалне сарадње у омладинском сектору и јачања европске перспективе младих, на Конференцији лидера Западног Балкана, одржаној у Бечу, 27. августа 2015. Године, уз присуство и отворену подршку свих релевантних актера из Европске уније...

5. новембар 2015.

ТРАЖЕ СЕ МЛАДИ ХЕРОЈИ СРБИЈЕ!

Свако време ствара своје хероје. Тражимо младе хероје, покретаче позитивних промена, младе људе који, упркос свему и свима, сваки дан вредно раде, уче, стварају, инспиришу друге и боре се да промене свој живот и своје окружење на боље.

4. новембар 2015.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ БЕСПЛАТНОГ ВЕБСАЈТА

Врање, Бујановац, Прешево – У оквиру пројекта „Запошљавање младих жена у ИТ сектору“, Удружење грађана за демократију и грађанско образовање „Грађанске иницијативе“расписало је конкурс за бесплатну израду презентационог вебсајта за предузећа, организације и институције са седиштем у Врању, Бујановцу и Прешеву.

4. новембар 2015.

БУЈАНОВАЧКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ У ПОСЛОВНОМ ИЗАЗОВУ

Бујановац  - Средњошколци из Бујановца, заједно са својим вршњацимма из 14 градова југоисточне Србије, учествоваће у „Пословном изазову”, регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким вештинама које ће у четвртак у хотелу на Пашиној чесми код Лесковца окупити 120 ученика из 21 средње школе.

4. новембар 2015.

ЕУ ПОДРЖАЛА ПРВО СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лебане -  У Лебану је недавно пуштен у рад погон за производњу домаће зимнице, чиме је  званично почело са радом прво социјално предузеће у Јабланичком региону.

4. новембар 2015.

ПРЕШЕВО: ЗА 24 САТА ПРОШЛО 5.000 ИЗБЕГЛИЦА

Прешево - Према процени Црвеног крста у Прешеву, кроз Прихватни центар за избеглице у том граду, у протекла 24 часа, прошло је више од 5.000 нових избеглица

«Претходна страна