Arhiva vesti
                   
17. Februar 2023.

U MEDVEĐI OTVORENA IZLOŽBA POSVEĆENA GRAČANICI

Medveđa – Beograd  – Povodom Dana državnosti Srbije u Kulturnom centru otvorena je izložba, tematski posvećena Gračanici, poslednjoj i najpoznatijoj zadužbini kralja Milutina Nemanjića. U holu je izložen i foto-print originalnog Ustava iz 1835.

17. Februar 2023.

PENZIONERI MOGU BESPLATNO I U BUJANOVAČKU BANjU

Bujanovac – Beograd  – Lečilište u Bujanovačkoj Banji na listi je banja koje penzionerima nude besplatan boravak i rehabilitaciju.  Smeštajni kapacitet je 195 ležajeva i prijave se mogu izvršiti do 2. marta.

14. Februar 2023.

MUP IZDAO UPUTSTVA ZA SLUČAJ ZEMLjOTRESA

Beograd  – Šta činiti za vreme zemljotresa?

13. Februar 2023.

PRIJAVLjIVANjE PENZIONERA ZA BESPLATAN BORAVAK U BANjAMA

Bujanovac – Beograd  – Penzioneri u Srbiji se mogu prijavljivati za besplatnu rehabilitaciju u banjama i lečilištima Srbije do 2. marta, saopšteno je iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

9. Februar 2023.

NOVI STANOVI ZA RASELjENE

Bujanovac – Beograd  – Izgradnja stanova u Bujanovcu  za Rome raseljene sa Kosova i Metohije, počeće u narednih nekoliko meseci.

9. Februar 2023.

OPŠTINA BUJANOVAC DODELjUJE STUDENTIMA JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ

Bujanovac – Beograd  – Za jednokratnu novčanu pomoć iz budžeta Opštine Bujanovac, u ukupnom iznosu od 15 miliona dinara, konkurisalo je više od 600 studenata. Lista dobitnika se očekuje do kraja meseca, a isplata novca početkom marta.

8. Februar 2023.

AMBULANTA ZA DIJABETES DOSTUPNA GRAĐANIMA BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd  – Pomoć lekara u ambulanti za dijabetes u domu zdravlja  svakog petka zatraži u proseku 20 pacijenata.

8. Februar 2023.

OPŠTINA MEDVEĐA PRODAJE STANOVE NA JAVNOM NADMETANjU

Medveđa – Beograd  – Opština je raspisala javni poziv za prodaju osam stanova na javnom nadmetanju.

8. Februar 2023.

DRŽAVA RASPISUJE KONKURS ZA SAMOZAPOŠLjAVANjE

Bujanovac – Beograd  – Nacionalna služba za zapošljavanje raspisaće tokom februara javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje.

7. Februar 2023.

SPORTSKIM KLUBOVIMA I UDRUŽENjIMA OPREDELjENA SREDSTVA OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – Beograd  – Odlukom o budžetu opredeljena su sredstva za finansiranje programa/projekata iz oblasti sporta od značaja za opštinu u 2023. godini, u iznosu od 18.000.000,00 dinara.

«Претходна страна   Следећа страна»