Arhiva vesti
                   
19. Avgust 2022.

PROGRAM STRUČNE PRAKSE 2022 – 2023

Beograd - Misija OEBS-a u Srbiji i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog pružaju  priliku za mlade iz južne i jugozapadne Srbije koji su nedavno diplomirali. Raspisan je konkurs za Program stručne prakse...

19. Avgust 2022.

PLAN GENERALNE REGULACIJE BUJANOVCA SE MENjA ZBOG IZGRADNjE KOLEKTORA I IZGRADNjE U CENTRU

Bujanovac – Beograd -  Plan generalne regulacije (PGR) Bujanovca po treći put će biti izmenjen i dopunjen kako bi se uvrstili kolektori do postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ali će se, usput, omogućiti i izgradnja stambenih zgrada u centru Bujanovca.

17. Avgust 2022.

DOM ZDRAVLjA BUJANOVAC: PODIŽEMO KVALITET PRUŽANjA ZDRAVSTVENE ZAŠTITE

Bujanovac – Beograd - Sa ciljem podizanja kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite, bujanovački Dom zdravlja kao jedan od retkih na jugu Srbije koji je 2014. godine dobio akreditaciju, do kraja septembra završiće proces reakreditacije.

17. Avgust 2022.

NIKOLA TABAŠ NOVI PREDSEDNIK OFS BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd - Za novog predsednika Opštinskog fudbalskog saveza (OFS) Bujanovac izabran je Nikola Tabaš.

16. Avgust 2022.

ALMIR IZ BUJANOVCA U KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE (16.08.2022.)

Bujanovac – Beograd -  Mladi košarkaš iz Bujanovca Almir Asani (2006), koji je ponikao u bujanovačkom klubu Play 017,  po prvi put je nastupio za reprezentaciju Srbije na zvaničnom takmičenju. Almir je prvu utakmicu odigrao 12. avgusta na prvenstvu Evrope za igrače do 16 godina.

16. Avgust 2022.

PETLIĆI I PIONIRI FK BSK OSTAJU U ELITI

Bujanovac – Beograd -  Mlađe kategorije bujanovačkog Fudbalskog kluba BSK drugu godinu zaredom će se takmičiti u ligama pod okriljem Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije (FS RIS).

15. Avgust 2022.

SPISAK INSTRUKTORA NA POPISU

Bujanovac – Beograd -  Republički zavod za statistiku (RSZ) objavio je  konačan spisak instruktora izabranih za rad na popisu stanovništva 2022. godine.

15. Avgust 2022.

GRAĐANIMA SU POTREBNI LOKALNI MEDIJI

Bujanovac – Beograd - Lokalni mediji bi trebalo da prate navike publike, ali i da na njih utiču, kao i da građanima pruže uvid u to šta se dešava neposredno oko njih rečeno je na panelu “Lokalni mediji, gde smo sada i kako dalje?” održanom u Nišu. Među panelistima je bio i Nikola Lazić, urednik portala Bujanovačke.

11. Avgust 2022.

OBJAVLjENA RANG LISTA KANDIDATA ZA POPISIVAČE

Bujanovac – Beograd -  Republički zavod za statistiku objavio je rang listu prijavljenih kandidata za popisivače na popisu stanovništva koji će se sprovesti u oktorbu ove godine.

10. Avgust 2022.

PRIVREDNICI ZADOVOLjNI SREDSTVIMA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA

Bujanovac – Preševo – Beograd - Nikica Nikolić iz Spančevca kod Bujanovca je sa svojom firmom „Milenboos“ prvi put konkurisao za subvencije Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Kako kaže, nije očekivao da će dobiti sredstva pa je time zadovoljstvo zbog subvencije još veće.

«Претходна страна   Следећа страна»