Arhiva vesti
                   

MEĐUNARODNI SAMIT LIDERSTVA U PREŠEVU

26. Decembar 2022.

Bujanovac – Beograd - U Preševu se u subotu održava Samit za razvoj liderstva koji okuplja učesnike sa Balkana, a na skupu će Bujanovac kao jedan od panelista predstavljati prof. dr Ljuljzim Rashiti, predavač marketinga i ekonomije na državnim univerzitetima u Skoplju, Tetovu i Prištini.

Ova konferencija u organizaciji LAEP-a jedna je u nizu koja se organizuje za lokalne zajednice širom sveta. Pokriva teme kao što su inovacije, IT i savremene tehnologije, preduzetništvo, razvoj karijere i motivacione priče koje stimulišu liderstvo i uspeh kod mladih.

Kako objašnjava dr Rashiti, misija LEAP-a čiji je i on deo je stvaranje međunarodne platforme koja pomaže mladim pojedincima da razviju svoje lične i profesionalne veštine kroz rad u međunarodnom okruženju.

„Cilj nam je da razvijamo etičke i moralne principe kod mladih jer verujemo da je potencijal mladih pokret za budućnost, za bolje sutra. Organizacija na Balkanu ima više od 250 registrovanih članova iz celog regiona, koji su voljni da dobrovoljno učestvuju u EU projektima“, kaže Rashiti.

Izvor: Bujanovačke, Služba Koordinacionog tela