Arhiva vesti
                   
16. Decembar 2022.

CRVENI KRST BUJANOVAC DELI PAKETE POMOĆI NAJUGROŽENIJIM DOMAĆINSTVIMA

Bujanovac -  Beograd -  Pakete hrane, sredstava za higijenu i brašna od Crvenog krsta dobiće 585 materijalno najugroženijih domaćinstava u opštini Bujanovac. Podela se nastavlja 20.decembra.

14. Decembar 2022.

DIGITALIZACIJA SKUPŠTINE OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – Beograd - Opština Medveđa je, uz pomoć Ministarstva države uprave i lokalne samouprave i UNDP-a, digitalizovala salu za sednice lokalnog parlamenta.

14. Decembar 2022.

VREDNE RUKE: VEČE ALBANSKE HRANE I NOŠNjE

Bujanovac – Beograd -  Nakon pauze zbog pandemije Kovid 19, u Bujanovcu je ponovo organizovana tradicionalna manifestacija „Vredne ruke“. Prve večeri posetioci su imali priliku da vide tradicionalnu albansku narodnu nošnju, kao i da probaju specijalitete albanske kuhinje.

13. Decembar 2022.

VELIKI USPEH EKIPE BUJANOVAČKE ŠKOLE „SEZAI SUROI“

Bujanovac – Beograd - Tim bujanovačke Srednje škole „Sezai Suroi“ osvojio je drugo mesto na zajedničkom projektu UNHCR-a i Ministarstva prosvete i nauke „U njihovim patikama“, koji je poslednjih sedam meseci sprovođen širom Srbije a bavi se inkluzijom izbeglica.

13. Decembar 2022.

OPŠTINA POZIVA LOKALNE PRIVREDNIKE DA SE PRIJAVE ZA SAJAM PRIVREDE U CIRIHU

Bujanovac -  Beograd -  Opština Bujanovac poziva lokalne preduzetnike da se prijave za učešće na Sajmu privrede koji 11. marta naredne godine u Cirihu (Švajcarska) organizuje Humanitarni fond za Preševo, Bujanovac i Medveđu.

12. Decembar 2022.

MEĐUNARODNI DAN LjUDSKIH PRAVA

Beograd – Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, u saradnji  sa Timom Ujedinjenih nacija u Srbiji i Misijom OEBS u Srbiji i pod pokroviteljstvom Ane Brnabić, predsednice Vlade Republike Srbije, organizovalo je obeležavanje Međunarodnog dana ljudskih prava...

12. Decembar 2022.

MLADA BUJANOVAČKA GLUMICA PONOVO NA DASKAMA VRANjSKOG POZORIŠTA

Bujanovac – Beograd - Mlada Bujanovačka glumica, Sofija Arsić, ponovo je na daskama vranjskog pozorišta, ovoga puta u predstavi „Avanture Sedrika Ridla“. Sofija ima 11 godina a u predstavi glumi devojčicu koja ima devet.

9. Decembar 2022.

SLUŽBA KOORDINACIONOG TELA OBEZBEDILA NAKNADU ZA PREVOZ UČENIKA

Bujanovac -  Beograd -  Naknadu za putne troškove dobiće 534 srednjoškolca iz bujanovačke opštine koji  pohađaju škole u Bujanovcu i Preševu.

7. Decembar 2022.

U BUJANOVAC STIGLA NOVA ČISTILICA ULICA

Bujanovac – Beograd  – Opština Bujanovac dobila je novu čistilicu ulica za koju je platila 13,6 miliona dinara. Za kupovinu čistilice Opština je iz svog budžeta izvojila 6,6 miliona, a 7 miliona je opredeljeno iz budžeta Ministarstva za razvoj nedovoljno razvijenih opština.

7. Decembar 2022.

FESTIVAL MLADIH IZ VRANjA I BUJANOVCA

Bujanovac  - Beograd -  Festival mladih iz Bujanovca i Vranja održaće se prvi put u Vranju od 8. do 11. decembra. Organizator je udruženje „Naš svet, naša pravila“, a mogu učestvovati mladi uzrasta od 18 do 30 godina.

«Претходна страна   Следећа страна»