Arhiva vesti
                   
19. Oktobar 2021.

U ŠKOLU„B. RADIČEVIĆ“ STIGLE KNjIGE I GREJANjE

Bujanovac – Beograd – U OŠ Branko Radičević u Bujanovcu stigli su besplatni udžbenici, koji su kasnili gotovo dva meseca. Grejanje je sanirano, pa su tako rešeni neki od problema sa kojima se škola mučila.

18. Oktobar 2021.

POČETAK OBELEŽAVANjA AKADEMSKE GODINE NA FAKULTETU U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd – Obeležavanju početka akademske godine na Ekonomskom fakultetu u Bujanovcu prisustvovali su ministar prosvete, Branko Ružić, ambasador i šef Misije OEBS-a u Srbiji, Jan Bratu, visoki komesar za nacionalne manjine...

15. Oktobar 2021.

BUJANOVAČKI CRVENI KRST SPREMA PAKETE POMOĆI ZA NAJUGROŽENIJE

Bujanovac – Beograd - Za 1170 materijalno najugroženijih domaćinstava u opštini Bujanovac Crveni krst je spremio pakete hrane i higijene i podela počinje sledeće nedelje.

14. Oktobar 2021.

DR MUSTAFA: TREBA SE VAKCINISATI I PROTIV SEZONSKOG GRIPA I PROTIV KORONE

Bujanovac – Beograd - Vakcinacija protiv sezonskog gripa trebalo bi da krene uskoro, najavljuju u Domu zdravlja u Bujanovcu, ali na koji način će se odvijati još uvek nije poznato.

14. Oktobar 2021.

POKRETANjE PROIZVODNjE DUVANA U BUJANOVCU, OPŠTINA ZOVE ZAINTERESOVANE

Bujanovac – Beograd - Poljoprivrednici u opštini Bujanovac  koji su zainteresovani za gajenje duvana treba da se jave Službi za poljoprivredu u Opštinskoj upravi.

12. Oktobar 2021.

DECA BUJANOVCA: DA NAS VOLITE I RAZUMETE

Bujanovac – Beograd – Dečija nedelja obeležena je u svim bujanovačkim vrtićima edukativnim sadržajem i aktivnostima.

12. Oktobar 2021.

GREJANjE U ŠKOLI BRANKO RADIČEVIĆ OD 15. OKTOBRA

Bujanovac – Beograd - Grejna sezona u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Bujanovcu počeće na vreme 15. oktobra, uprkos problemima sa instalacijama, rekao je direktor škole Nenad Tasić. Ipak, poslednjih nekoliko dana deca borave u hladnim učionicama, jer je popravka u toku.

11. Oktobar 2021.

Profesor Zoran Stanković, predsednik Koordinacinog tela sahranjen u Aleji zaslužnih građana uz vojne počasti

Zoranu Stankoviću, predsedniku  Koordinacionog  tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, počast na Komemoraciji odale su porodica, rodbina, ministar odbrane i brojne kolege sa kojima je u svojoj bogatoj višedecenijskoj  karijeri radio i sarađivao. Komemoracija je održana u Domu vojske Srbije.

7. Oktobar 2021.

OBAVEŠTENjE (07.10.2021.)

Komemoracija povodom smrti profesora Zorana Stankovića,predsednika Koordinacionog tela,biće održana u petak 08.10.2021. godine u 11 časova, u Domu Vojske Srbije u Beogradu. Sahrana će biti istog dana (8.10.2021.) u 15:30 časova na Novom groblju. Profesor Zoran Stanković će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, uz vojne počasti.

5. Oktobar 2021.

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST (05.10.2021.)

Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da je predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa preminuo u 67. godini života.

«Претходна страна   Следећа страна»