Arhiva vesti
                   
9. Juli 2020.

ĐACI ĆE MALO IĆI U ŠKOLU, PA MALO NEĆE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Ministar prosvete Mladen Šarčević je izjavio da zbog zaraze virusom korona 31 maturant nije mogao da polaže prijemni ispit za upis na fakultete.

8. Juli 2020.

KONKURS ZA FINANSIRANjE PROGRAMA OD JAVNOG INTERESA U OBLASTI ZAŠTITE POTROŠAČA ZA 2020. GODINU (ROK: 27. JUL 2020)

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je objavilo konkurs za finansiranje programa od javnog interesa u oblasti zaštite potrošača za 2020. godinu.

8. Juli 2020.

OBJAVLjENA BROŠURA SA PRIMERIMA DOBRE PRAKSE U OBLASTI PRISTUPAČNOSTI

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije je, u saradnji sa Zaštitnikom građana i Stalnom konferencijom gradova i opština, pripremio brošuru o Nagradi za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti u 2019. godini.

8. Juli 2020.

AKCIJA PRIKUPLjANjA POMOĆI KOVID BOLNICAMA: SVI SMO MI VRANjE

Bujanovac, Vranje  – Kako bi pomogli zdravstvenim radnicima i obolelima od korone iz Pčinjskog okruga, ljudi iz Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost pokrenuli su akciju prikupljanja sanitetske opreme i neophodnih potrepština za bolje funkcionisanje kovid bolnica i ambulanti u Vranju, u kojoj učestvuju i Bujanovačke.

8. Juli 2020.

BUJANOVČANIN ZBOG KORONE HITNO U NIŠ

Bujanovac -  Meštanin kleničkog kraja u opštini Bujanovac, star 36 godina, u utorak popodne je u ozbiljnom stanju  hitno prebačen u Klinički centar Niš zbog  pneumonije  najverovatnije izazvane korona virusom, saznaju Bujanovačke u bolnici u Vranju.

8. Juli 2020.

VLADA ŠVAJCARSKE SA 240.000 EVRA PODRŽAVA UNAPREĐENjE SOCIJALNE ZAŠTITE NA JUGU SRBIJE

Medveđa – Medveđa, Babušnica, Bela Palanka, Prokuplje i Surdulica su opštine u kojima će u narednih godinu dana biti realizovan projekat uspostavljanja efikasnog i održivog sistema socijalne zaštite na lokalnom nivou, u okviru programa Swiss PRO. Korisnici projekata će biti i stanovnici Blaca, Kuršumlije i Žitorađe.

7. Juli 2020.

KONKURS MINISTARSTVA ODBRANE ZA STUDENTE INŽENjERSTVA (ROK: 31. OKTOBAR 2020)

Ministarstvo odbrane je raspisalo konkurs za dodelu 34 studentske stipendije u ovoj školskoj godini za 14 studenata master i 20 studenata osnovnih studija.

 

7. Juli 2020.

ONLAJN RADIONICA O VRSTAMA RADNOG ANGAŽOVANjA (ROK: 14. JUL 2020)

Nova onlajn sesija Resurs centra će biti posvećena uvek aktuelnoj temi koja predstavlja izazov svim udruženjima – ljudskim resursima, sa posebnim osvrtom na vrste angažovanja u organizacijama civilnog društva (različite vrste ugovora). 

 

7. Juli 2020.

TRI NOVA SLUČAJA KORONE U BUJANOVCU, ČEKA SE JOŠ REZULTATA

Bujanovac - Nova tri slučaja infekcije korona virusom su registrovana u opštini Bujanovac, a čeka se na još tri rezultata, potvrdila je direktorka Doma zdravlja dr Lela Jovanović.

 

7. Juli 2020.

ODLOŽENO OTVARANjE „STREET WORKOUT PARK-A“U MEDVEĐI ZBOG KORONA VIRUSA

Medveđa - S obzirom na novonastalu situaciju oko kovid-19 infekcije, odluka Kriznog štaba  opštine Medveđa je da se do daljnjeg izbegavaju okupljanja većeg broja ljudi, pa smo primorani da za neko bolje vreme odložimo otvaranje „Street workout park-a“koje je bilo zakazano za 7. jul 2020 .godine, saopšteno je iz Kabineta predsednika opštine Medveđa.

 

«Претходна страна   Следећа страна»