Arhiva vesti
                   

HOMEPAGE AKADEMIJA - KURS DIGITALNOG MARKETINGA (ROK: 15. JANUAR 2021)

25. Decembar 2020.

Predstojeći praznici  su vreme darivanja i vreme za nove, uspešne početke. Upravo iz tog razloga je Homepage akademija pripremila sjajne novogodišnje poklone – čak 40 licenci onlajn Kursa digitalnog marketinga za 40 inspirativnih priča pojedinaca koji odluče da nauče digitalni marketing i primene ga u svom radu.

Očekuju se prijave studenata, frilensera i svih onih na početku karijere koji su odlučili da se prekvalifikuju i profesionalno  ostvare u digitalnim vodama, kao i preduzetnika, vlasnika malih biznisa ili ljudi iz vašeg i našeg okruženja koji žele da im novostečena znanja pomognu u ostvarenju njihove novogodišnje odluke.

Sve što je potrebno da učinite je da ispričate svoju priču, u njoj iskažete nameru da u novoj godini unapredite svoje veštine ili poslovanje i prikažete zašto bi vam i na koji način onlajn kurs Homepage akademije pomogao na putu za ostvarenje vašeg cilja – bez obzira na to šta je ono što nastojite da ostvarite u novog godini.

Homepage akademija je nastala na temelju uverenja da je digitalizacija put do uspeha i zbog toga će dodeliti 40 licenci onlajn Kursa digitalnog marketinga u ukupnoj vrednosti od 20.000 evra osobama koje žele da savladaju digitalni marketing na operativnom nivou, kako bi mogli da digitalizuju svoju poslovnu ideju.

Kurs je namenjen pre svega onima na početku karijere, ali i onima koji nemaju sistematizovano znanje i koji bi želeli bi da unaprede postojeće veštine u poznavanju digitalnog marketinga.

Prijave na konkurs otvorene su do 15.  januara putem platforme https://odluci-nauci.homepageacademy.rs/?utm_source=PCPress&utm_medium=HPA_PR%20txt&utm_campaign=Linkdokonkursa.

Izvor: Homepage akademija i Koordinacionotelo