Arhiva vesti
                   
24. Decembar 2020.

NALED: KONKURS ZA NOVINARE I STUDENTE (ROK: 30. APRIL 2021)

Sa ciljem unapređenja informisanosti i edukacije građana, novinara i drugih zainteresovanih o odgovornom upravljanju tokovima otpada od hrane i reciklaži staklene ambalaže, NALED je u okviru projekata...

24. Decembar 2020.

KONKURS ZA STIPENDIJE VLADE REPUBLIKE FRANCUSKE (ROK: 29. APRIL 2021)

Program stipendija Vlade Republike Francuske i Francuskog instituta u Srbiji je namenjen studentima nivoa master 2 i doktorata, Stipendija pokriva troškove upisa na fakultet, socijalnog osiguranja i života tokom studija u Francuskoj, a omogućava i mnoge druge pogodnosti.

24. Decembar 2020.

PONOVO JEDNOCIFREN BROJ KOVID POZITIVNIH U BUJANOVCU

Bujanovac - Infekcija korona virusom je u utorak potvrđena  kod 7 Bujanovčana , rečeno je  u Domu zdravlja.

24. Decembar 2020.

KOD KIKINDE PRONAĐENO OKO 290 ILEGALNIH MIGRANATA, PREVEZENI U PRIHVATNI CENTAR U PREŠEVU

Kikinda, Preševo - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su na teritoriji Policijske uprave u Kikindi sproveli akciju pronalaska ilegalnih migranata, koji su smešteni u prihvatni centar u Preševu.

24. Decembar 2020.

U MEDVEĐI ZAVRŠENO ASFALTNO ODRŽAVANjE PUTEVA U OVOJ GODINI

Medveđa - Planirani radovi na uređenju i asfaltiranju puteva na teritoriji opštine Medveđa u 2020. godini su završeni asfaltiranjem poslednje dve deonice.

23. Decembar 2020.

POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA: PODIZANjE SVESTI I POVERENjA ŽENA U RURALNIM SREDINAMA U SRBIJI (Rok: 18. januar 2021)

U okviru projekta „Unapređenje bezbednosti žena u Srbiji“, UN Women u Srbiji poziva organizacije civilnog društva registrovane u Srbiji, koje imaju iskustva u radu na borbi protiv nasilja nad ženama i devojčicama...

23. Decembar 2020.

BRITANSKI SAVET POKREĆE „ENGLISH ONLINE“ PLATFORMU ZA UČENjE ENGLESKOG JEZIKA

Kao odgovor na povećanu tražnju za onlajn predavanjima i ocenjivanjem engleskog jezika, Britanski savet u Srbiji je pokrenuo „English Online“ globalnu digitalnu platformu za učenje engleskog jezika.

23. Decembar 2020.

NASTAVLjA SE TREND PADA BROJA NOVOOBOLELIH U PČINjSKOM I JABLANIČKOM OKRUGU

Vranje, Leskovac - Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 290 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 85 je pozitivno na korona virus, dok su u Jablaničkom okrugu kovidom zaražene još 72 osobe od ukupno 386 testiranih.

23. Decembar 2020.

DOM ZDRAVLjA PREŠEVO OD MINISTARSTVA DOBIJA NOVO VOZILO

Preševo - Dom zdravlja u Preševu će u sredu od resornog ministarstva dobiti novo vozilo opremljeno najmodernijom medicinskom tehnologijom, najavio je direktor te ustanove dr Driton Salihu.

23. Decembar 2020.

U MEDVEĐI ZAVRŠENI JAVNI RADOVI ZA 2020. GODINU

Medveđa - U okviru javnih radova finansiranih od strane Nacionalne služba za zapošljavanje i Opštine Medveđa, na teritoriji opštine Medveđa su u prethodna četiri meseca zaposlena 53 radnika. Radnici su angažovani u Domu zdravlja...

«Претходна страна   Следећа страна»