Arhiva vesti
                   
28. Juli 2020.

OD SEPTEMBRA NASTAVA I U ŠKOLI I KOD KUĆE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Ministar prosvete Mladen Šarčević kaže da se intenzivno radi na pripremi različitih modela za nastavu od jeseni i da će stariji učenici i srednjoškolci verovatno imati...

28. Juli 2020.

STANKOVIĆ: NE PREPORUČUJEM NIKOME DA POTCENjUJE SRBIJU

Beograd - Bezbednosno i političko stanje na jugu centralne Srbije je stabilno, nema  međunacionalnih niti bilo kojih drugih tenzija i ne postoji mogućnost da neke neodgovorne i provokativne izjave i ponašanje ljudi, na ovim prostorima izazovu bilo kakvu napetost.

27. Juli 2020.

POZIV ZA FETISOV NAGRADE ZA NOVINARSTV (ROK: 1. AVGUST 2020)

Ženeva – Poziv za Fetisov nagrade za novinarstvo (FJA) je otvoren do 1. avgusta.

 

27. Juli 2020.

NAGRADNI IZAZOV: PRIČE O PRIJATELjSTVU (ROK: 29. JUL 2020)

U cilju obeležavanja Međunarodnog dana prijateljstva, EU info kutak u Nišu poziva sve zainteresovane osobe da pošalju svoju kratku priču o prijateljstvu i osvoje nagrade za sebe i svog prijatelja ili prijateljicu.

 

27. Juli 2020.

LONČAR: OBOLELI IZ BUJANOVCA I PREŠEVA IDU U LESKOVAC

Bujanovac - Oboleli od korone iz Bujanovca i Preševa u narednim danima idu na lečenje u Leskovac, rekao je u Dnevniku RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

 

27. Juli 2020.

NUNS OSUDIO PRETNjE NOVINARU BUJANOVAČKIH DOK JE FOTOGRAFISAO BAŠTE KAFIĆA

Bujanovac, Beograd - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) je najoštrije osudilo pretnje upućene novinaru portala Bujanovačke Nikoli Stevanoviću i pozvalo nadležno tužilaštvo i policiju da pod hitno pokrenu postupak i utvrde identitet prestupnika.

 

27. Juli 2020.

POČELA PODELA PAKETA POMOĆI ZA ŽENE ŽRTVE NASILjA SA JUGA SRBIJE

Vranje, Bujanovac - Uz podršku Britanske ambasade u Republici Srbiji, a u partnerstvu sa A11 - Inicijativom za ekonomska i socijalna prava, Odbor za ljudska  prava Vranje je započeo veliku humanitarnu akciju podele 40 paketa pomoći,  koja je zbog izbijanja pandemije KOVID-19, namenjena višestruko ugroženim  ženama...

 

27. Juli 2020.

JABLANIČKI OKRUG: 37 NOVOOBOLELIH, MEĐU NjIMA DVOJE DECE

Leskovac, Medveđa - U Jablaničkom okrugu su u toku poslednja 24 sata na korona virus testirane 184 osobe, među kojima je potvrđeno 37 novih slučajeva zaraze, od toga dva među decom.

 

24. Juli 2020.

POZIV DESKA KREATIVNA EVROPA SRBIJA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU IN - HOUSE OBUKE U KULTURI (ROK: 10. AVGUST 2020)

Desk Kreativna Evropa Srbija poziva sve ustanove kulture i organizacije civilnog društva da podnesu predloge za učešće u programu in-house obuke, koja podrazumeva direktan rad sa timom javne ustanove ili udruženja građana koje se prijavljuje.

 

24. Juli 2020.

ISTRAŽIVANjE: RECI NAM KAKO KOVID19 UTIČE NA TEBE I TVOJE STUDIRANjE?

Krajem aprila smo vas pitali kako su pandemija i vanredno stanje uticali na vas, i kako su se fakulteti prilagodili. Sada su na većini fakulteta prošli junski i julski ispitni rok, pa nas interesuje kakvi su vam sada utisci.

 

«Претходна страна   Следећа страна»