Arhiva vesti
                   
24. Juli 2020.

ZAPOSLENIMA OD DRŽAVE PO 18.000 DINARA

Beograd - Ministar finansija Siniša Mali potvrdio je da će svi zaposleni kod preduzetnika, u malim i srednjim preduzećima, od države dobiti 60 odsto minimalne zarade već do 10. avgusta, a zatim i u septembru. On je istakao da je država našla način da izdvoji direktna novčana sredstva za privredu i zaposlene.

 

24. Juli 2020.

JOŠ 20 POZITIVNIH NA KORONU U BUJANOVCU, UKUPNO 93

Bujanovac – Za još 20 meštana opštine Bujanovac je u četvrtak potvrđeno da su zaraženi korona virusom, čime je ukupan broj potvrđenih slučajeva sa 73 za dva dana narastao na 93.

 

24. Juli 2020.

ARSIĆ: NI ALBANCI NISU SREĆNI ŠTO SU SAMI FORMIRALI VLAST

Bujanovac  – Siguran sam da ni politički lideri Albanaca nisu srećni zbog načina na koji je formirana opštinska vlast, rekao je dojučerašnji zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić u sredu na konstitutivnoj sednici skupštine.

 

23. Juli 2020.

KONKURS MINISTARSTVA KULTURE ZA SUFINANSIRANjE E-MOBILNOSTI UMETNIKA (ROK: 20. SEPTEMBAR 2020)

Ministarstvo kulture i informisanja je raspisalo novi Konkurs za sufinansiranje e-mobilnosti umetnika.

 

23. Juli 2020.

POLjOPRIVREDNICIMA STIŽU REŠENjA ZA DOPRINOSE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Poreska uprava je saopštila je da je u toku uručenje rešenja za uplatu doprinosa za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika za 2020. godinu, za osiguranike kojima se obaveza utvrđuje rešenjem poreskog organa.

 

23. Juli 2020.

ŠTA TREBA DA RADITE AKO STE DOBILI POZIV ZA VOJNU VEŽBU

Vranje - Centar Ministarstva odbrane Vranje je objavio  saopštenje o obustavi pozivanja radi vršenja vojne, radne i materijalne obaveze.

 

23. Juli 2020.

PREDSTAVNICI ALBANSKIH PARTIJA U BUJANOVCU SAMOSTALNO FORMIRALI VLAST

Bujanovac - Na konstitutivnoj sednici u Bujanovcu predstavnici četiri albanske partije su sami formirali lokalnu vlast. Ovo je prvi put posle 18 godina da vlast u Bujanovcu...

23. Juli 2020.

OPŠTINA BUJANOVAC PODELILA POMOĆ FIRMAMA KOJE NISU RADILE U VANREDNOM STANjU

Bujanovac – Opština Bujanovac je podelila je 9,12 miliona dinara pomoći preduzetnicima, vlasnicima radnji i svima kojima je bio zabranjen rad tokom vanrednog stanja zbog epidemije kovid19.

 

23. Juli 2020.

U PLANU GRADNjA SPORTSKOG KOMPLEKSA STADION PREŠEVO

Preševo - Opština Preševo je potvrdila Urbanistički projekat za izgradnju sportskog kompleksa Stadion Preševo na potezu između ulica Salvadora Aljendea i Ćemal Šehu.

 

23. Juli 2020.

VATERPOLO BAZEN U SIJARINSKOJ BANjI DANAS POČINjE SA RADOM

Medveđa - Vaterpolo bazen u Sijarinskoj Banji danas otvara sezonu, a sa radom počinje u 10 časova, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka, navode nadležni iz ovog turističkog mesta.

 

«Претходна страна   Следећа страна»